kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Şeyma Özkan

İşte kanlı terörün masum kurbanları

Güngören'de patlamalarda 17 kişi hayatını kaybetti. 5'i çocuk olan kurbanlardan bazıları balkonda, bazıları alışverişte ölüme yakalandı..
Güngören Menderes Çıkmazı Sokak'ta önceki akşam meydana gelen bombalı saldırılarda 17 kişi öldü, 150 kişi yaralandı. Sivil halkı hedef alan terör saldırısında hayatını kaybedenlerin beşi çocuktu.



*CENAZE TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Terörün vurduğu 4.5 yaşındaki Taha Yıldızlı, 3 yaşındaki kuzeni Aleyna Çelik, 12 yaşındaki Şeyma Özkan, 14 yaşındaki Furkan Şentürk ve çocukluk arkadaşı 13 yaşındaki Murat Ağca'nın tek suçu, patlamanın olduğu yerde olmaktı.

BALKONDA KALBİ DURDU
12 yaşındaki Şeyma Özkan ölüme, dördüncü kattaki evinin balkonunda yakalandı. Şeyma ile annesi Selma Özkan ve işportacılık yapan babası Aydın Özkan, ilk patlamanın ardından ne olduğunu merak ederek evlerinin balkonuna çıktı. Aile olayın ne olduğunu anlamaya çalışırken kısa süre sonra ikinci patlama oldu. Bu patlamada kalbinden yaralanan ilköğretim okulu öğrencisi Şeyma Özkan, aniden yere yığıldı. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamadı. Şeyma'nın cenazesi Köyiçi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Pervin METİN - Müslim SARIYAR - Güngör KARAKUŞ - Erhan DOĞAN
Haberin fotoğrafları