kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hidayet Türkoğlu Macau yolcusu

Yeni Haber
ABD'nin davetlisi olarak Çin'in Macau özel yönetim bölgesine giden (A) Milli Erkek Basketbol Takımı kadrosunda sakatlığı nedeniyle yer alamayan Hidayet Türkoğlu, gecikmeli olarak takıma katılacak.

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ''Arka adalesindeki sakatlığı nedeniyle tedavisini sürdürebilmek adına İstanbul'da kalan Hidayet, yapılan tedavilerin olumlu cevap vermesi üzerine, bu akşam Macau'ya giderek takıma katılacak'' denildi.

Hidayet Türkoğlu, konuyla ilgili değerlendirmesinde, tedavinin olumlu cevap vermesinin kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, ''Şu an kendimi daha iyi hissediyorum. Macau'ya geçerek takıma katılacağım'' derken, sakatlığının büyük ölçüde düzeldiğini dile getirerek, ABD ve Litvanya maçlarında forma giymek istediğini de belirtti.

Şu an kendisini iyi hissettiğini dile getiren Hidayet, ''Tedavim devam ediyor. Macau'ya vardığımda takımla birlikte idmanlara katılarak kendimi deneyeceğim. Kendimi iyi hissettiğim takdirde, elbette her iki maçta da forma giymeyi çok istiyorum'' ifadelerini kullandı.