kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sivasspor'da izin bitiyor

Yeni Haber
UEFA Intertoto Kupası 3. turunda Portekiz'in SC Braga takımına iki maçta da yenilerek Avrupa kupalarına veda eden Sivasspor'da, futbolculara verilen izin 31 Temmuz'da sona erecek.

Portekiz temsilcisi SC Braga'ya 2-0 ve 3-0'lık skorlarla yenilerek Avrupa kupalarından elenen Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun tarafından Portekiz yolculuğu dönüşü verilen 3 günlük izin 31 Temmuz'da bitecek.

İznin ardından futbolcular ve teknik heyet, kulüp tesislerinde toplanarak Turkcell Süper Lig hazırlıklarına başlayacak.

Intertoto Kupası maçları nedeniyle sezonu erken açan, haziran ve temmuz aylarını yoğun bir tempoda geçiren kırmızı-beyazlı ekibin, lig öncesinde bir Avrupa ülkesinde kamp yapmayı planladığı belirtildi.

Kulüp tesislerinde 31 Temmuz'da toplanacak olan Sivasspor'un, lig öncesindeki son hazırlık kampını Hollanda'da gerçekleştirmeyi planladığı kaydedildi.

Bu arada, teknik heyet ve transfer komitesinin raporu doğrultusunda geçtiğimiz günlerde bazı futbolcuları satma, bazılarını ise kiralama kararı alan Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun'un, performansını yeterli bulmadığı bazı futbolcuların durumunu lig öncesi yapılacak olan son kampta yeniden gözden geçireceği, kadroda revizyona gideceği ve lig öncesinde kadroya son şeklini vereceği öğrenildi.