kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
33 bin 750 Euro.... Hardtoplu CC, 29 saniyede üstünü açıyor. 2.0 litre 145 beygirlik motor otomatik vitesle sunuluyor. 17" alüminyum alaşım jantlar CC’de standart. Deri koltuklar, sürüşe duyarlı farlar ve ESP+TCS ise isteğe bağlı olarak sunuluyor.

Ford Focus ve Audi A3 sıcağa dayanamadı üzerini açtı

14.07.2008
Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezleri cabrio otolar yollara çıkmaya başladı. Cabrio pazarı ise Focus CC ve Audi A3 Cabrio gibi yeni modellerle hareketlenmeyi sürdürdü..
Pininfarina ortaklığı ile geliştirilen Coupe-Cabriolet Focus, açılabilir metal tavanı ile oldukça kullanışlı. Her mevsim kullanım avantajı sağlayan hardtop ise 29 sn'de açılıyor. Focus Coupe-Cabriolet için Duratec benzinli motorlardan oluşan benzinli bir motor ailesi mevcut: 1.6 litre 100 bg. motor Focus CC'nin başlangıç düzeyini oluştururken, 2.0 litre 145 bg. motor da sürüş zevki isteyenler için otomatik şanzımanla sunuyor. Donanım seviyesi seçenekleri olarak yeni Focus CC Titanium serisi ile sunulacak. 17 inç alüminyum alaşım jantlar ve siyah ön far çerçeveleri gibi ayrıntılarla birlikte parçalı deri koltuk standart olarak Titanium'da sunulacak. İsteğe bağlı olarak, üç farklı tasarıma sahip deri koltuklar, sürüşe duyarlı farlar ve ESP+TCS de Focus CC'de mevcut olacak. Audi'nin uzun süredir merakla beklenen A3 Cabrio modeli, Doğuş Otomotiv-Audi tarafından Türkiye'de de satışa sunuldu. A3 Cabrio'nun 30 km/s'ye kadar hızlarda açılıp kapatılabilen tavanı, şehir trafiğinde de kullanışlılık açısından büyük avantajlar getiriyor. Kabin içinde yer alan tek bir düğme aracılığıyla kontrol edilebilen tavan sistemi, 9 saniyede açılıp kapanma özelliğiyle benzersiz bir seriliğe sahip olduğunu gösteriyor. İlk etapta hem manuel hem de S Tronic şanzıman seçeneklerine sahip 1.8 TFSI ve 2.0 TFSI benzinli motorların yanı sıra ve 1.9 TDI (manuel şanzımanla) ve hem manuel hem S Tronic şanzıman seçeneğinin sunulduğu 2.0 TDI turbo dizel motorlarla satışa sunulan olan Audi A3 Cabrio'nun anahtar teslim başlangıç fiyatı 44 bin 106 Euro'dan başlıyor.
Haberin fotoğrafları