kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Dönüşü muhteşem olacak

Burak YILDIRIM
01.07.2008
Daha önce 800,000 adet satan Volkswagen'in başarılı coupesi Scirocco, 3. nesil ile geri dönüyor. Golf'e oranla daha agresif çizgilere sahip olan Scirocco Eylül ayında Türkiye'de de satışa çıkarılacak.

34 yıllık aradan sonra yepyeni bir görünüm ve üstün teknolojik özelliklerle tekrar piyasaya çıkacak olan Scirocco'nun dünya tanıtımı 78. Cenevre Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirilmişti.

*SCİROCCO'NUN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

VW Beetle'da olduğu gibi VW logosunun ön kaputta konumlandırıldığı ve markanın yeni nesil ızgara tasarımı anlayışı hakkında ilk resmi çalışması olarak dikkat çeken Scirocco'da ilk etapta biri dizel olmak üzere toplam 4 adet modern motor seçeneğine yer verilecek.

DCC adaptif şase kontrol sistemi ve 7 vitesli çift kavramalı DSG şanzıman ile satışa sunulacak modellerin hepsi turbo beslemeli olacak. 1 dizel ve 3 benzinli motordan oluşan "güç" seçenekleri şöyle: 122 beygir TSI, 140 beygir TDI, 160 beygir TSI ve 200 beygir TSI.

DCC sistemi ile donatılan araçlarda "Normal", "Sport" ve "Comfort" olarak 3 farklı süspansiyon sertlik seçeneği ve direksiyon sertlik seçeneği olacak.