kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Anne karnında terör kurbanı

Yeni Haber
Güngören'de meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Filiz İkiz' in (28) 8,5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Sorunlu bir hamilelik geçiren genç anne adayının 15 gün sonra doğacak erkek bebeğine elbise almak için patlamanın olduğu Menderes Caddesi'ne gittiği öğrenildi.


*PATLAMA ANI VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ
*DEHŞET GÖRÜNTÜLER YÜKSELEN ÇIĞLIKLAR...

*PATLAMADA ÖLEN VE YARALANANLARIN İSİMLERİ
*HAİN SALDIRI DÜNYA BASININDA


Hain saldırıda hamile kadın karnındaki bebeği ilie birlikte hayatını kaybetti. Güngören Güven Mahallesi Menderes Caddesi'nde dün akşam saat 22:00 sularında peş peşe meydana gelen iki patlama sonucu hayatını kaybedenler arasında bulunan Filiz İkiz'in anne 15 gün sonra bir erkek bebek dünyaya getirmeye hazırlandığı belirtildi.




Eşi İlhan İkiz ile doğacak bebeklerine elbise almaya giden anne ikinci patlamada karına isabet eden bir demir parçası sonucu ağır yarlandı.

İlk patlama yaralananların yardımına giden koca İlhan İkiz, geri döndüğünde eşini kanlar içinde yerde gördü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadının bebeğini kaybettiği anlaşıldı. Genç kadın da yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bundan önce sorunlu bir hamilelik geçiren Filik İkiz ilk bebeğini düşürdü.

İkinci bebeğine hamile kalan genç kadının bu hamileliğide sorunlu geçmeye başladı. Bebeğini karnında gözü gibi koruyan anne yakınlarının verdiği bilgiye göre 7 ay boyunca hiç dışarı çıkmadı. Dün akşam doğuma kısa bir süre kaldığı için bebek alış verişi için dışarı çıkan Filiz İkiz bebeği ile birlikte terör saldırısında hayatını kaybetti.Hain saldırda hayatını kaybeden Halit Öge'nin (51) patlamanın olduğu bölgeye yakın oturduğu ve ilk patlamada yaralananlara yardım etmek için olay yerinde bulunduğu belirtildi. Bahçelievler Eşref Bitlis İlköğretim Okulu'nda beden eğiitim öğretmeni olan Öge'nin bir yıl sonra emekli olacağı öğrenildi.Bu arada Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu morguna cenazeleri almak için çok sayıda cenaze aracı giriş yaptı. Cenaze yakınlarının acılı bekleyişi sürüyor.

CİHAN