kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Belözoğlu'nun eski hocası da ölenler arasında

Yeni Haber
Güngören'de meydana gelen patlamada ünlü futbolcular Emre Belözoğlu ve Arif Erdem'in Zeytinburnuspor'dan antrenörü olduğu öğrenilen Hayrettin Güner'in öldüğü öğrenildi.

Güner'den geriye, Emre Belezoğlu ile çektirdiği resimleri ve hoca olarak çıktığı futbol maçlarına ait fotoğraf ve görüntüleri kaldı.
Edinilen bilgiye göre patlamanın meydana geldiği yerde oturan CSF Bağcılar Spor Kulübü Antrenörü ve Galatasaray Bağcılar Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Hayrettin Güner, kuşlarına yem almak için evinden çıktı. Güner, kuşçuya gittiği sırada meydana gelen patlamalarda hayatını kaybetti. Tecrübeli teknik adamın cansız bedeni olaydan hemen sonra Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Cenazenin gelmesinin ardından Güner'in ailesi, iş arkadaşları ve yakınları da Adli Tıp Kurumu'na akın etti. Hayrettin Güner'in eşi Bengü Güner de gelenler arasındaydı. Ayakta durmakta zorlandığı ve sinir krizleri geçirdiği gözlenen Bengü Güner, olayın faillerine lanetler yağdırdı. Eşinin saka kuşu beslediğini ve kuşlarına yem almak için evden çıktığını belirten Güner, "Hayrettin'in iki tane kuşu vardı. Onlara gözü gibi bakıyordu. Marketin yanında bir kuşçu vardı ve yemler sadece orada satılıyordu. Eşim yemleri almaya gitmişti. Fakat gelmedi, gelemedi" diye konuştu.

Damadı Güner'in ünlü futbolcular Emre Belezoğlu ile Arif Erdem'i Zeytinburnuspor'da oynadığı zamanlarda teknik direktörlüğünü yaptığını belirten Kayınpeder Şenol Kelebekler, ünlü futbolcuların son vazifeleri olan cenaze namazına katılmalarını beklediklerini ifade etti.
Güner'in bir çocuk babası olduğu öğrenildi.