kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ailelerimizin etekleri zil çalıyor!

Yeni Haber
Fahriye Evcen'le birlikte olan Özcan Deniz, Evcen'in ailesinin ilişkilerine onay vermediği haberlerini yalanladı: Tam tersi, onun ailesinin de benim ailemin de etekleri zil çalıyor...

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, önceki gün Kıbrıs Kaya Artemis Otel'de konser verdi. Geçtiğimiz aylarda uğradığı silahlı saldırı sonucu sağ ayağından yaralanan Deniz, nihayet ayağa kalkabildiği için çok mutlu olduğunu söyledi ve "Sizleri ayakta, sağlıklı karşılamak çok güzel. Gerçi karşınızda kırıtarak yürüyormuş gibi gözüküyorum ama bu da geçecek."

*FAHRİYE EVCEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*ÖZCAN DENİZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BİR NESLİ BEN BÜYÜTTÜM

20 yıldır sahnelerde olduğunu ve bir nesli büyüttüğünü söyleyen Deniz'e konser sonrası gazeteciler, "Sevgiliniz Fahriye Hanım da 22 yaşında. O da sizin şarkılarınızla mı büyüdü?" sorusunu yöneltti.

Deniz, "Büyümüştür tabii, bütün şarkılarımı biliyor. Erkeğin yaşı olmaz. Erkek her yaşta erkektir" dedi. Fahriye Evcen'in ailesinin, ilişkilerine onay vermediği haberlerini yalanlayan başarılı sanatçı, "Öyle bir şey yok. Tersine, onun ailesinin de benim ailemin de etekleri zil çalıyor" diye konuştu.

GÜNAYDIN
Haberin fotoğrafları