kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bingöl'de çatışma canlı bomba öldürüldü

Bingöl merkezde Asayiş Ekipler Amirliği'ne bombalı saldırı yapan teröristlerden biri öldürülürken, diğer 2'si yaralı olarak yakalandı. Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu "Bunların sonu gelmiştir artık" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bingöl'de çatışma canlı bomba öldürüldü
Bingöl'de, otogar yanındaki Asayiş Ekipler Amirliği binasına bombalı saldırı yapıldı. Polisin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada, 1 terörist ölü, 1 terörist yaralı ele geçirildi, 1 terörist de yaralı olarak kaçtı. Merkeze bağlı Garip Köyü'ne ticari bir taksi çağıran PKK terör örgütü mensubu 4 kişi, sürücünün ellerini ve ayaklarını bağlayarak gasp etti. Teröristler bu araçla otogar yanındaki Asayiş Ekipler Amirliği önüne bomba attı. Nöbetçi görevlinin durumu fark etmesiyle, olaya anında karşılık verildi. Çıkan çatışmada 1 terörist ölü, 2 terörist de yaralı ele geçirildi. Yaralı teröristin üzerinde bomba düzeneği olduğu öğrenildi. Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu "Amaçlarına ulaşamadılar. Bunların sonu gelmiştir artık"dedi.

MAYİN TUZAĞINA 3 KURBAN DAHA
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Cemal Keskin'in kullandığı kamyon teröristlerin önceden yola döşediği mayının üzerinden geçti. Bu sırada büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonucu Cemal Keskin ve Sami ile Sait Keskin hayatını kaybetti.