kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Alkol keşke şişede durduğu gibi dursa!

Uzun süredir bir rehabilitasyon merkezinde tedavi gören Heather Locklear'ın, bu fotoğrafları güzel yıldızın tedaviye ne kadar çok ihtiyacı olduğunu ortaya koydu..
Depresyon nedeniyle bir süredir Arizona'da bir klinikte tedavi gören Heather Locklear'ın kliniğe girmeden önce çekilen bu fotoğrafları, ünlü aktrisin tedavisinin ne kadar gerekli olduğunu ortaya koyuyor.

*HEATHER LOCKLEAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Gittiği restoranlardan çıkarken görüntülenen ünlü yıldız, fotoğraflarda basın mensuplarına karşı ilginç davranışlarda bulunuyor. Kimisine komik hareketler yapan Locklear, kimisine de bağırarak kendisinin fotoğrafını çekmemesini istiyor. Aktrise yakın kaynaklar, Locklear'ın kliniğe girmeden önce sakinleştirici haplar içtiğini ve bu yüzden kontrolünü kaybettiğini söylüyor.

İLAÇLAR ETKİLEDİ
Cep telefonlarını sürekli kapatan, evininin perdelerini hiç açmayan ve kimseyle görüşmek istemeyen Locklear'ın ilaçların etkisinden dolayı bu dengesizlikleri yaptığı konuşuluyor. Her gece dışarıda olan Locklear'ın, o dönemde kızı Ava'yı çok ihmal ettiği de hakkında söylenenler arasında...
Haberin fotoğrafları