kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İddianameye göre, Hüseyin Üzmez B.Ç.'yi İstanbul'da da taciz etmiş.

Üzmez için 26 yıl hapis istendi

İsmet ACAR/SABAH
Küçük yaşta bir kıza tacizden tutuklanan Vakit yazarı Hüseyin Üzmez'e 26 yıl hapis istendi. Üzmez ile kız arasındaki telefon konuşmaları da iddianamede..
Bursa'nın Mudanya ilçesinde nisan ayında, küçük yaşta kıza taciz suçlamasıyla tutuklanan Vakit gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez hakkındaki iddianame tamamlandı. 3 aydır cezaevinde bulunan Üzmez için, "Cinsel saldırıda bulunarak beden ve ruh sağlığının bozulmasına neden olmak" suçundan 26 yıla kadar hapis istendi. İddianamede, Üzmez'in İstanbul'daki evinde B.Ç.'ye "bazı yaşı küçük kızları sapıkların elinden kurtardığını" anlatırken, göğüslerini okşadığı, ancak anne Livaze Ç.'nin, Üzmez'den maddi çıkarı olması sebebiyle kızına "Biraz sabret bize ev tutacak" diyerek bu durumu "kafasına takmamasını" söylediği de ortaya çıktı.

'KANAMAN MI VAR?'
Hüseyin Üzmez'in İnegöl'deki Livaze Ç.'yi telefonla aradığında kızının hasta olduğunu söylemesi üzerine, telefonu kızına vermesini istediği ve B.Ç.'ye, "Kanaman mı var? Öyleyse bu hafta gelmemeyim. Zaten bir süre sonra babana da iş bulacağım ve hep birlikte olacağız" dediği de ileri sürüldü. Bu görüşme üzerine polis de, operasyonunu bir hafta ertelemişti.