kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Anthony giderek erimeye başladı!

Yeni Haber
Son günlerde Marc Anthony'i görenler tanımakta zorlanıyor. Zayıflıktan bir deri bir kemik kalan ünlü şarkıcının yoğun iş temposu nedeniyle yemek yemeye fırsat bulamadığı söyleniyor!..

Meslektaşı Jennifer Lopez'le yaşadığı mutlu evlilikle Hollywood'da takdir toplayan Marc Anthony, hızla kilo vermeye başladı. Geçtiğimiz günlerde İspanya'da kaldıkları otelde, odasının balkonunda güneşlenirken görüntülenen Marc Anthony, bir deri bir kemik kalan vücuduyla dikkat çekti.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

55 KİLOYA KADAR İNDİ


55 kiloya indiği söylenen ünlü şarkıcı için uzmanlar, olması gereken kilodan neredeyse 20 kilo daha eksik olduğunu söylüyor. Yeni doğan ikiz bebekleri Max ve Emme'yle yakından ilgilenen Anthony, bir yandan da çıktığı dünya turnesini tamamlamaya çalışıyor. Turneye Avrupa'dan başlayan ünlü şarkıcı deyim yerindeyse ülke ülke gezerek hayranlarıyla buluşuyor.

ÇOK FAZLA ÇALIŞIYOR

Anthony'ye yakın kaynaklar, bu yoğun tempo içerisinde yemek yemeye fırsat bulamadığını dile getiriyor. Evindeyken geç saatlere kadar stüdyosuna kapanan ve yeni şarkılar yapan Anthony, kalan vaktinin tümünü eşi Jennifer Lopez ve ikiz bebeklerine ayırıyor.

Zayıflığının farkında olan ünlü şarkıcı, "Küçüklüğümden beri böyle biriydim. Annem ve teyzelerim yemek yemem için peşimden koşarlardı ama yine de kilo alamazdım" diye konuşuyor. Eşi Lopez'in de kendisiyle çok ilgilendiğini söyleyen Marc Anthony, "Metabolizmam hızlı çalışıyor. Ne kadar yersem yiyeyim hemen eritiyorum" sözleriyle dert yanıyor.

GÜNAYDIN