kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yanal esti

CEVAT KOL
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, antrenmanlarda işi sıkı tutuyor. Dün sabah idmanında istediklerini yapamayan oyuncuları uyaran Yanal, ceza vermekten kaçınmadı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Yanal esti
Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un dün sabah antrenmanında teknik direktör Ersun Yanal fırtınası yaşandı. İsteğini yapamayan oyuncuları ağır şekilde eleştiren Yanal, geri koşmayan Yattara, Tayfun ve Serkan'a "Üzerinizde savunmaya koşmaz diye etiket mi var? Siz koşmadınız gölü yedik. İyi mi oldu? Böyle birşey varsa bu etiketi çıkartın yoksa ben çıkaracağım?" şeklinde uyarılarda bulundu. Yanal, antrenmanda üst üste pas hatası yapan genç oyuncu Tayfun Cora'ya da 10 şınav cezası verdi. Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusu Song, Yanal'ın kendisine verdiği ağabeylik görevini yerine getiriyor. Genç futbolculara gerek idmanlarda gerekse idman sonlarında ilgisini esirgemeyen Kamerunlu oyuncu, sabah antrenmanında Hırvat oyuncu Cale'ye durması gereken yerleri anlatarak yardımcı oldu.

TRABZON'UN 'CALE'Sİ OLDU
Trabzon'un Hırvat oyuncusu Cale, performansıyla göz dolduruyor. Kamp öncesi Yanal'ın gözüne girmeyi başaran ve yeni sezonda sol kanattaki bankolardan bir tanesi olan oyuncu, taraftarın da beğenisini topluyor. Bordo-mavili ekibin genç oyuncusu Egemen, sabah idmanında kolundan sakatlandı. Tayfun'un şutu sol koluna isabet eden ve antrenmanı yarıda bırakan oyuncunun durumunun ciddi olmadığı öğrenildi. Öte yandan sakatlıkları bulunan Buğra ve Colman'ın Almanya kampında yapılacak maçlarda sahada yerlerini alacakları bildirildi.