kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Erdoğan sporcuları ağırlayacak
İstanbul'da salı akşamı yapılacak gala ile olimpiyatlara katılmak için Pekin'e uğurlanacak sporcular ve kafile, bugün Başbakan Erdoğan tarafından ağırlanacak. Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ve federasyon başkanlarının da katılacağı tören, 17:00-19:00 saatleri arasında Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi Bahçesi'nde bir kokteyl ile gerçekleşecek.

Bursa'nın açılışı Galatasaray'la
Bursaspor, sezon açılışını Galatasaray ile oynayacağı maçla yapacak. Yeşil-beyazlıların 7 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de Atatürk Stadı'nda, son şampiyon Galatasaray ile karşılaşacağı ve sezon açılışını yapacağı belirtildi. Öte yandan Galatasaray'ın Türkiye'ye geliş tarihini 7 Ağustos'tan 4 Ağustos'a çektiği öğrenildi.

A.Gücü Cottbus'la karşılaşıyor
Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Almanya'ya giden Ankaragücü, buradaki ilk çalışmasını dün yaptı. Sarı-lacivertliler kamptaki ilk hazırlık maçını bugün Energie Cottbus'la yapacak. Öte yandan Ankaragücü'nün Kayseri'nin 29 yaşındaki Arjantinli forveti Leonardo Iglesias ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Pürüz çıkmazsa imzalar atılacak.

12 Dev Adam eksik gitti
Hazırlık maçları için dün Çin'e giden A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda kadro biçimlendi. 12 Dev Adam'ın, ABD ve Litvanya ile yapacağı hazırlık maçlarının kadrosuna ciddi bir sakatlık geçiren Ömer Aşık'ın yanısıra, Bora Hun Paçun da alınmadı. Arka adalesinden sakat olan Hidayet Türkoğlu'nun ise tedavi olduktan sonra Çin'e gidip gitmeyeceği belli olacak.

Köln-Bayern Münih berabere
Bu sezon Almanya 1. Ligi'ne çıkan Ümit Özat'ın forma giydiği Köln, hazırlık maçında Hamit Altıntop'un takımı Bayern Münih ile golsüz berabere kaldı. Hamit Altıntop, ilk yarıda aldığı darbe nedeniyle ikinci yarıda oyundan çıkarken Köln'de ilk kez sahaya kaptan olarak çıkan Ümit Özat'ın agresif futbolu dikkati çekti.

Hacettepe ümit Bozkurt'u aldı
Eski adıyla Gençlerbirliği OFTAŞ yeni adıyla Hacettepespor, Manisaspor ile yollarını ayıran tercübeli defans oyuncusu Ümit Bozkurt ile anlaştı. Eskişehirspor'un da transfer etmek istediği 32 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki günlerde yeni kulübüne imza atacağı öğrenildi.