kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Feci trafik kazaları: 11 ölü, 8 yaralı

Yeni Haber
Samsun'un Çarşamba ilçesindeki trafik kazasında, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Samsun'dan Ordu yönüne giden Kemal Genç yönetimindeki 52 HD 769 plakalı otomobil, ilçe çıkışında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Kazada, otomobilde bulunan Nuray Genç (51), Hava Yazla (70) ve Muzer Yazla (60) olay yerinde öldü. Yaralanan sürücü Kemal Genç (53) ile Nuran Genç (33), Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı.

AMASYA'DA TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ, 2 YARALI

Amasya'nın Merzifon ilçesindeki kazada aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Giresun'dan İstanbul'a giden Ali Osman Çetin (31) yönetimindeki 28 K 0447 plakalı fındık yüklü kamyon, Havza Merzifon kara yolunun 15. kilometresi Çeltek Kavşağı yakınında, karşı yönden gelen Fatih Özsaçmacı'nın (29) kullandığı 19 AT 374 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü ile Mustafa Özsaçmacı (54) ve henüz kimliği belirlenemeyen 2 yaşlarında kız çocuğu olay yerinde öldü.

Yaralanan Selma Özsaçmacı (50) ile Havva Özsaçmacı (25), önce Merzifon Devlet Hastanesine, ardından da Samsun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu arada kaza sonrası otomobilde sıkışan cesetler, Merzifon Belediyesi Acil Yardım ekiplerince çıkartıldı.

ERZİNCAN'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 5 ÖLÜ, 6 YARALI

Erzincan'da iki otomobilin çarpıştığı kazada biri bebek 5 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Dursun Selik yönetimindeki 34 VZ 0519 plakalı otomobil, Erzincan-Sivas kara yolunun 33. kilometresinde, karşı yönden gelen ve polis memuru Ömer İlhan'ın kullandığı 34 SRS 58 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, henüz kimlikleri belirlenemeyen 1'i bebek 5 kişi öldü. Yaralanan polis memuru Ömer İlhan, Selman, Gülbeyaz ve Hasan Paçacı ile Dursun ve Feriha Selik Erzincan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada ölenlerin kimlik tespit çalışmalarının da sürdüğü bildirildi.

ERZİNCAN'DAKİ KAZADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında ölen 5 kişinin kimlikleri belirlendi.

Dursun Selik yönetimindeki 34 VZ 0519 plakalı otomobilin, Erzincan-Sivas kara yolunda, polis memuru Ömer İlhan'ın kullandığı otomobille çarpışması sonucu ölenlerin kimlikleri tespit edildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle:

''Ömer İlhan'ın eşi Şeyda İlhan, kızları Aleyna ve Elanur İlhan, kardeşleri Hikmet ve Alparslan İlhan''

Kazada ölenlerin, Ankara'dan memleketleri Ağrı'nın Patnos ilçesine gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Erzincan-Sivas kara yolundaki kazada 5 kişi ölmüş, polis memuru Ömer İlhan, Selman, Gülbeyaz ve Hasan Paçacı ile Dursun ve Feriha Selik yaralanmıştı.

(AJANSLAR)