kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Erol Kaynar

Julio Iglesias açılışı yaptı Enrico Macias kapatacak

ECE SARUHAN - GÜNAYDIN
İstanbul gece hayatının popüler mekanlarından Sortie, bu sezon önemli konserlere evsahipliği yapıyor. Açılışı Julio Iglesias konseriyle yapılan mekanın patronlarından Erol Kaynar, sırada Ajda Pekkan ve Enrico Macias konserlerinin olduğunu söyledi..
Kuruçeşme'deki Sortie, yıllardır İstanbul gece hayatının en renkli mekanlarından biri. Her yıl yenilenen dekorasyonu, içindeki seçkin restoranları ve eşsiz Boğaz manzarasıyla yaz gecelerinin vazgeçilmezi. Üstelik bu sene her zamankinden daha hareketli... Açılışı; dünyaca ünlü şarkıcı Julio Iglesias'ın verdiği konserle yapıldı. Yaz başından beri, geliri Toplum Gönüllüleri Vakfı'na bırakılan 'Drum Live' konserleri kapsamında Nil Karaibrahimgil'den Dolapdere Big Gang'e kadar birçok ünlüyü ağırladı. Türkiye'nin yarı finale kaldığı 'Euro 2008' maçlarını dev ekranda yayınlayarak, tribünlerdeki coşkuyu İstanbul Boğazı'na taşıdı.

EĞLENCE DORUĞA ÇIKIYOR
Erol-Varol Kaynar kardeşlerin patronu olduğu Sortie; ağustos ayını da hareketli geçirecek. Öncelikle yılın düğünü olarak nitelendirilen Çağla Şikel ile Emre Altuğ'un nikah törenine ev sahipliği yapacak. Ardından Süperstar Ajda Pekkan'ı hayranlarıyla buluşturacak. 27 Ağustos'taki kapanış gecesinde ise dünya starı Enrico Macias'ı ağırlayacak. Tüm bu organizasyonlaimza atmanın heyecanını taşıyan Erol Kaynar ile insana "Bu manzara dünyanın başka hiçbir yerinde yok" dedirten Sortie'de buluştuk ve püfür püfür yaz esintisinin eşliğinde yeni projelerini konuştuk...

* Sortie, sezona fırtına gibi girdi. Restoranları kadar, düzenlediği organizasyonlarla da konuşuluyor...
Evet. Bu yıl lansmanlara ve programlara ağırlık verdik. Konseptimiz, yaptığımız müzik ve Boğaz manzaramız bizi İstanbullular'ın en çok tercih ettiği yerlerden biri yapıyor. Biz de elimizden geldiğince, misafirlerimize layık olmaya çalışıyoruz. Onlara yenilikler sunuyoruz.

SIRADA SÜPERSTAR VAR!
* Yenilikler arasında en çok ilgi görenlerden biri; her perşembe düzenlenen 'Drum Live' konserleri...
Gerçekten çok tuttu o konserler. 31 Temmuz'da Burhan Öcal ve Ziynet Sali'yi, 7 Ağustos'ta ise Wax Phonetik ve İlhan Erşahin'i ağırlayacağız bu proje kapsamında. Sonra da dünyanın en önemli DJ'lerinden Jose Padilla ve Shantel gelecek.

* 11 Ağustos'ta da Ajda Pekkan Sortie'de olacak değil mi?
Evet. Burası konser vermek için gerçekten muhteşem bir sahne. Açılışımızı Julio Iglesias ile yaptık. Bir dünya starını Türkiye'ye getirdik. Çok olumlu tepkiler alınca aynı paralelde isimlerle çalışmaya karar verdik. 11 Ağustos'ta Süperstar Ajda Pekkan sahne alacak. 27 Ağustos'ta ise kapanışımızı dünya starı Enrico Macias yapacak.

* Bu konserlerin biletleri ne kadara satılıyor?
Biletler 'Biletix'te satışta. Ajda Pekkan konserinin biletleri 150 YTL. Enrico Macias konseri için hem 250 YTL'lik biletler, hem de 450 YTL'lik 40 kişilik bir VIP bölümümüz bulunuyor.

BÜYÜK GÜN 10 AĞUSTOS!
* Gelelim yılın düğününe... Emre Altuğ ile Çağla Şikel 18 Ağustos'ta Sortie'de evlenecek...
Düğün 18'inde değil ayın 10'unda olacak. Ortak dostlarımız sayesinde, düğünün burada yapılmasına karar verildi. Çok mutluyuz.

*ÇAĞLA ŞİKEL VE EMRE ALTUĞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Nasıl bir düğün olacak?
Sürprizlerle dolu olacak. Kapıdan girişlerinden, süslemelere kadar her şeye çok özeniyorlar. Özellikle Emre Altuğ çok titiz bu konuda.

* Neler var sürpriz olarak? Düğünde sahne alacak sürpriz isimler varmış...
Onları biz de bilmiyoruz. Daha doğrusu bilmek istemedik, düğünün esprisi kalsın diye. Herkes heyecanla bu düğünü bekliyor. Gerçekten yılın düğünü olacak. Yılın konserleri de, yılın düğünü de Sortie'de olacak bu yıl. (Gülüyor)

KONFETİLER ATILACAK
* Konserlerle ilgili bilgi verdiniz. Düğünle ilgili tüyo da verin...
(Önce ünlü çiftin özel hayatına müdahale etmemek için konuşmak istemiyor. Ama ısrarlarıma dayanamayarak, asistanı Seda Hanım ile birlikte anlatmaya başlıyor) Özel bir çıkışları olacak. Emre Altuğ özel bir şiir okuyacak ve sonrasında gelin ve damat Emre Altuğ'un söyleyeceği bir şarkıyla sahneye çıkacak. Değişik bir süsleme olacak. Gelin yolu, gerçek insanlardan oluşacak. Tercihleri kırmızı renkten yana. Etrafa ve gelin yoluna kırmızı güller konulacak. İşin sürprizini bozmamak için daha fazla detay vermeyeyim. Ama inanın yaptığımız hazırlıklar, herkese 'Ne aşkmış ya' dedirtecek cinsten!

* Biraz da mönüyle ilgili detay verseniz. Mesela düğün pastasının nasıl olacağı belli mi?
Pastanın kırmızı olduğunu söyleyebilirim sadece. Emre Altuğ'un çok hoşuna giden bir model seçildi. Zaten Emre Bey biraz daha romantik Çağla Hanım'a göre. Kokteyl sırasında da, konuklara özellikle suşi ikramı yapılmasını istediler.

* Havai fişek gösterisi gibi detaylar da olacak mı düğünde?
Hayır; havai fişek istemediler. Ama çok ciddi ve uzun süreli bir konfeti yağmuru olacak onun yerine. Bu düğünü gören herkes, Sortie'de evlenmek isteyecek. (Gülüyor)
Haberin fotoğrafları