kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hamileliğe hazırlık, hamilelik ve doğum sırasında yaptırılan akapunktur; günümüzde çok moda. Sanatçı Gülben Ergen, bu modanın öncülerinden biri.

Yanınızda koçunuz olsun

ESRA TÜZÜN
ESRA TÜZÜN
25.07.2008
Hamilesiniz ve hala bir doğum koçunuz yok mu? Bugünlerde yeni trend; bir doğum koçu edinmek. Aslında bir doğum hemşiresi olan Ayşe Öner, en popüler koçlardan biri. Kendisi hem anne adayını doğuma hazırlıyor, hem de doğum sırasında ona nefes egzersizleri yaptırıyor. Anne adayının ağrısız ya da daha az ağrılı bir doğum yapmasına destek oluyor.

AKAPUNKTURCUDAN DESTEK ALIN!
Bu arada sadece bir koçla yetinmeniz gerekmiyor. Hatırlarsınız; ünlü sanatçı Gülben Ergen doğuma girerken, yanına koçunun yanısıra akapunkturcusunu da almıştı. Tamamlayıcı tıp uzmanı Hüseyin Nazlıkulu doğumlarda tercih edilen isimlerden biri. Kendisi, akapunktur yaparak doğumu kolaylaştırıyor. Hamilelik sırasında bulantı, kusma gibi şikayetler için kullanılan akapunktur; doğum sancılarının ve stresinin azalmasını da sağlıyor. Bebeğin, döl yatağına doğru daha rahat ilerlemesine de yardımcı oluyor. Doğum sırasında yapılan akapunktur; bedenin her yerine uygulanabiliyor. Riskli gebeliklerde normal doğum yapılmasına destek olan bu yöntemi, doktorunuza danışarak uygulamalısınız.
Haberin fotoğrafları