kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hastanedeki odasını süsleyin

ESRA TÜZÜN
ESRA TÜZÜN
25.07.2008
Doğum odası süslemesi yapmak, artık başlı başına bir sektör. Doğumdan hemen sonra çıkacağınız odanın kapısına ne yazdıracaksınız? Erkek çocuk için başka, kız çocuk için başka alternatifler var. İkizler için yapılan kapı süsleri de çok farklı...

BİYOGRAFİSİNİ YAZDIRIN
Bu yıl bebek biyografileri yazdırmak çok moda. A3 boyutunda hazırlanıp, çerçeveleniyor. İçine bebeğin boyu, kilosu ve anne-babasının onun için hissettikleri yazılıyor. Bebeğiniz, hazırlanan bu biyografiyi büyüyünce de saklayabiliyor. Doğum odası süslerini ciddiye alın. Bunlar için özenenler, hamileliğin 7. ayında bir şirketle anlaşıyor. Bazı hastaneler de, kendi içlerinde süs organizasyonu yapıyor. Yatak başı ve ayak ucu süsleri, odadaki sehpa, ikram şekerleri, pusetler, çikolatalar, altın yastığı tek tek organize ediliyor. Baby Shower Gift'in sahibi Deniz Kadaş, "Hastane odasının duvarlarını tüllerle kaplatan müşterilerimiz bile oldu" diyor.

ÇİÇEK GÖNDERME DEVRİ BİTTİ
Aklınızda olsun; yeni doğan bebek için artık hastaneye çicek göndermek demode oldu. Hastanelerin bir kısmı çiçeği ve balonu kabul etmediği için doğum yapanlar için hediye sepetleri var. Bu sepetler, bebeğin kullanabileceği ihtiyaç maddelerinden oluşuyor. Bu amaçla hazırlanan çantalar da çok şık ve kullanışlı. Bu arada bu yıl, bir Amerikan geleneği olan 'baby shower' da çok moda! Sosyalleşmek için yapılan bu partide, bebeğe çeşitli hediyeler sunuluyor. Evlilik listeleri gibi baby shower listeleri hazırlanıyor ve annenin yakınları, partiye listeden hediyeler alıp geliyor. Böylece bebeğin eksikleri tamamlanmış oluyor.
Haberin fotoğrafları