kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Aldatılmaya karşı önlemler!

Cleridge der ki: "En mutlu evlilik sağır bir adamla kör bir kadın arasında olandır!" Ben de bu sözden esinlenip diyorum ki; "En iyi aldatma salağa yatmış bir adamla bu salağa inan kör bir kadın arasında yaşanandır!" Peki, nasıl oluyor da yedi düvele 'cingöz!' namını salan kadın erkeğin salağa yatmış numarasını yutuyor? Şayet bu soruyu kadınlara sorsanız eminim şu cevabı alırdınız: "Yaratılanı severiz, yaratandan ötürü. Erkeğe inanırız, yaratandan ötürü!" Ama gelin görün ki kazın ayağı kadının söylediği gibi değil. Çünkü kadınlar işine geldiği zaman inançlı, işine gelmediği zaman ise desteksiz atar. Ama benim gibi bir yazar böyle bir soru karşısında önce tevekkül getirir, arkasından da destekli bir şekilde şöyle atar: "Yaratan; erkeği defolu, kadını kusurlu yaratmıştır!"

EDEPSİZ APIŞ ARASI
Bence bir kadının bu dünyadaki en büyük kusuru, hiçbir defolu erkeğe güvenmeyip sadece kendi defolu erkeğine güvenmesidir! Halbuki "Benim kocam asla aldatmaz!' diyen kadın, erkeği hakkında şimdi yazacağım şu gerçeği bilmeli: "Erkekliğin gerçek pınarı, apış arası bir akla sahip olmaktır!" Bakın, aklını apış arasına sıkıştırıp salağa yatmış erkek kadını nasıl aldatıyor? Şimdi ben size nasıl aldattıklarını yazayım, siz de erkeğinize 'by-pass'ınızı yapınız.

AMAN BUNLARA DİKKAT!
* İşyerinde gece geç vakte kadar çalışan erkeğe inanmayın! O vakitte erkek başka işlerin hafriyat çalışmasını yapmaktadır.

* Salak birkaç erkeğin dışında hiç kimse öteki kadına cep numarasını vermez. Her zaman ikinci bir hat mevcuttur. Şayet öteki kadından kocanıza gelen aşk mesajlarını okumak isterseniz, o zaman ikinci hattı ele geçirmeniz gerekiyor.

* Ne yalan söyleyeyim, bazı erkekler yurtiçinde kesinlikle karısını aldatmaz. Onlar bu işi 'Misak-ı Milli!' hudutlarının dışında yapıyor. Haberiniz ola!

* Erkek genelde iş saatlerinde aldatır. Bunun için en iyi zaman öğle yemeği saati arasıdır.

* Evli erkeğin halinden evli erkek anlar! Kesinlikle kocanızın bekar arkadaşlarından korkmayın. Evli arkadaşlarından korkun!

* Evinizle kocanızın işyeri arasında kaç kilometre mesafe olduğunu bilin! Gün içinde yaptığı kilometreyi kontrol edin.

* Parasız erkekten korkmayın. Paralı erkekten korkun. Çünkü paralı erkeğin cebi dolu olduğu için libidosu yüksektir.