kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Doğum odasına fotoğraf makinesi ya da kamerayla girmek çok da kolay değil. Bunun için özel bir eğitim almak gerekiyor. Doğumhanede doktorları ve anneyi rahatsız etmeden çekim yapmak için kameramanların yerleri bile önceden belirleniyor.

Bebeğinizi ilk gördüğünüz anın klibini çektirin

ESRA TÜZÜN
ESRA TÜZÜN
25.07.2008
İLİŞKİLİ HABERLER
Bebeğinizi ilk gördüğünüz anın klibini çektirin
Doğumhaneye giren heyecanlı hatta şaşkın babaların, ellerindeki küçük kameralarla çektikleri bulanık doğum görüntüleri artık çok demode... Yeni trend ise; doğum klipleri... Bu modayı ünlü kadın doğum uzmanı Prof. Dr. Teksen Çamlıbel'in kızı Pınar Çamlıbel başlattı. Bugüne kadar hiç doğum klibinde yer almadıysanız, hatta seyretmediyseniz size önerim mendillerinizi hazırlamanız. Çünkü bu klipleri seyreden herkes ağlıyor. Son derece duygusal olan doğum anı, tam bir masal gibi sunuluyor.

MİNİ FİLM NİTELİĞİNDE!
Klipler doğum odasında başlıyor. Oradaki heyecan, bebeğin doğumu, göbek bağının kesilmesi, annesi ve babasıyla ilk kucaklaşması, aldığı ilk öpücük, bebek bakım odasında kilosunun ve boyunun ölçülmesi ve ilk banyosu gibi çok özel anlar; doğum kilibinde yer alıyor. Sonra seçilen en güzel görüntüler, stüdyoda işleniyor. Klibe; doğum öncesindeki ultrason fotoğrafları, şiirsel metinler, seslendirmeler ve çeşitli görsel efektler de ekleniyor. Böylece klip, mini bir film niteliğine kavuşuyor.
Haberin fotoğrafları