kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kıskananlar çok fazla, kimseyle görüşmüyoruz

- Kıskananlar oldu mu?
- E.B:
Kıskananlar çok fazla. Başta bu yüzden sorunlar yaşadık. Şu an kimseyle görüşmüyoruz. Şu anda hayatımızda sadece benim ailem var, Mansur'un ailesinden bir tek erkek kardeşiyle görüşüyoruz.

- Mansur Hoca'nın çocuklarıyla görüşüyor musunuz?
- E.B:
Hayır.
- M.B: Onlar da kendi hayatlarını yaşıyorlar aslında.
- E.B: Bazı olaylardan dolayı, zaten onlarla aynı karede yer almak istemiyorum. Çok çirkin saldırılara uğradım. Sadece telefon değildi bunlar, daha kötü şeyler de yaşadım.

- Evlenmeden önce mi oldu?
- E.B:
Evlendikten sonra. Kabul etmeme cümlesi hafif kalıyor. Hayatına kast edecek şekilde saldırılar oluyorsa, bu çok çirkin. Bunların hepsine göğüs gerdim, çünkü sevgimden çok emindim. Hayırlısıyla doğumum da gerçekleşirse zaten bambaşka bir hayatımız olacak.

- Birbirinizle uyumunuzda hiç mi problem yok?
- E.B:
Yaş farkı insanların kafasında soru işareti oluşturuyor. Aslında ben korktum Mansur'a ayak uyduramam diye. Çünkü Mansur yaşına göre çok hareketli, çocuk gibi... Mesela evin içinde Mansur'a, 'Alican' diyorum. Evin herhangi bir yerinde karşınıza komik bir şekilde çıkabilir. Arabaya binip "Hadi gidiyoruz," dediğinde gitmek zorundasınız, bir bakmışsınız sabah Bodrum'dasınız.
- M.B: Enerjimi ortaya çıkaran Elif oldu. Bu enerji belki her insanda vardır ama birinin ona ayna tutması lazım. Evliliği katı, kalıplaşmış kurallardan çıkarmanız gerek. Ben karımdan ayrı olduğum zaman kendimi tutsak gibi hissediyorum, onunla birlikteyken özgürüm. Onun yanındayken özgürlüğünüzü hissediyorsanız, o zaman gerçek mutluluğu yakalamışsınızdır.