kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaşam kılavuzu

19.07.2008
Yaz güzeli
Bronzlaşmak yerine yazı bronz bir makyajla geçirmek isteyenler, bareMinerals'in ürünlerini deneyebilir. Farklı kullanım seçenekleri sunan ürünler, yaza özel olarak üretilmiş. Mercan tonlarından ışıltılı tonlara kadar çok sayıda renk seçeneğine sahip olan ürünler, katkı maddesi, yağ, koku ve kimyasal maddeler içermiyor. Öte yandan samur tüylerinden üretilen uygulama fırçası da oldukça kullanışlı.

Beylere özel
Sezon sonu indirimlerini kaçırdığını düşünen beyler Damat-Tween-ADV'nin büyük indiriminden faydalanabilir. Yüzde 70'e varan indirimler yapılan kampanyada, taksit imkânı da var. Kampanya Damat-Tween-ADV'nin ilkbahar yaz koleksiyonundaki ürünlerine özel uygulanıyor.

Uzanmışım kumsala...

Sahillerde iddialı giyinmek isteyenler Sunset'in lame, dore ve parıltılı taşlardan oluşan mayo ve bikini koleksiyonunu deneyebilir. Farklı vücut tiplerine göre hazırlanmış kalıpları ve vücut kusurlarını gizleyen tasarımlarla bikini giymeye çekinenler için alternatif oluşturuyor. 2008 Sunset Swimwear koleksiyonuna www.sunset.tc web adresinden ulaşabilirsiniz.

Dondurmam 'gaymakk'
İki yıldır Arnavutköy sahilinde hizmet veren İtalyan dondurmacısı Girandola'nın birbirinden farklı çeşitlerini artık Sürmeli İstanbul'da da tadabilirsiniz. İsmini, İtalyanca 'rüzgâr gülü' kelimesinden alan Girandola tamamıyla doğal ev yapımı dondurmalarıyla, dondurma severlere hiç denenmemiş tatlar sunuyor. Sürmeli İstanbul, sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyenlere tatlı bir sürpriz hazırladı; Doğal, katkısız ve boyasız imal edilen Girandola'nın, dayanılmaz lezzetli, özel tariflere sahip çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Dondurmalar özel olarak taze meyvelerle hazırlanıyor.
Haberin fotoğrafları