kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Guiza yıldız değil"

Yeni Haber
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Engin, yıldız transferi yapmadıkları yönündeki eleştirilere sert çıktı ve "Beşiktaş'ta zaten bir çok yıldız var, yeni transferlerimiz de bize göre büyük yıldızlardır." dedi...
Engin, Galatasaray'ın Kewell ve Fenerbahçe'nin de Guiza transferleri sonrası yapılan "Beşiktaş yıldız transfer yapmadı" eleştirileri için yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin aldığı Guiza'yı kim tanıyordu? O kadar para verdiler ama bana göre yıldız bir oyuncu değil. Bizde oynayan Delgado, Holosko ve Bobo Guiza'dan daha büyük yıldızlar" diye konuştu.

Engin yaptıkları yabancı transferleri de savunarak, "Bu oyuncularımızı kimse tanımıyor olabilir ama biz Zapotocny ve Sivok'u dünyada defans futbolunun en iyi oynandığı ülke olan İtalya'dan aldık. Sezon başladığı zaman kimin daha iyi futbolcu aldığını herkes görecek" dedi.

Engin, kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'i kendisinin affetmek istemediği yönündeki haberleri de yalanlayarak; "Karar mercii teknik heyet değildir. Cezayı yönetim verdi ve yine onlar kaldırabilir. Affedilirlerse bize sadece oynatmak düşer açıklamasını." yaptı.

(CİHAN)