kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

UEFA "Nihat'ın işi zor"

Yeni Haber
UEFA'nın internet sitesi, milli futbolcumuz Nihat Kahveci ile ilgili olarak, "UERO 2008'de yaşadığı sakatlık, kendisinin sabrını test edecek. Nihat'ı Villarreal'de çok çetin bir sezon bekliyor" ifadelerine yer verdi...
Haberde Nihat'ın, kasım ayından önce sahalara dönmesinin beklenmediği, 28 yaşındaki oyuncunun İspanya Ligi ve Şampiyonlar Ligi ilk maçlarında yer alamayacağı belirtildi. Nihat Kahveci, UEFA'ya yaptığı açıklamada, "Maalesef ilk maçları kaçırmak zorunda oluşum büyük talihsizlik, fakat sabırlı olmam gerektiğini biliyorum, bu daha önce de başıma geldi." dedi.

Tedavinin başarılı bir şekilde sürmesinin kendisinin şansı olduğunu vurgulayan milli oyuncu, "Yürüdüğümde bacağımın üstüne basabiliyorum ve acımıyor. Kulübün sağlık çalışanlarına güveniyorum ve biliyorum ki, kulüp doktorlarımız iyileşmem için ellerinden gelen her şeyi yapıyor" diye konuştu. Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştığını söyleyen Nihat, "Oynamaya hazır olmadan önce en güçlü halime ulaşabilmek için tek başıma çok fazla çalışıyorum." dedi.

Haberde ayrıca pek çok taraftarın, 2005/06 sezonu Şampiyonlar Ligi yarı finalisti Villarreal'in Nihat Kahveci takıma dönmediği takdirde bütün gücüne kavuşamayacağını düşündüğü ifade edildi.

CİHAN