kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Millilerde şok gelişme!

Yeni Haber
2009 yılında Polonya'da düzenlenecek 36. Avrupa Şampiyonası'na katılabilmek için eylül ayı içerisinde eleme grubu maçları oynayacak (A) Milli Erkek Basketbol Takımı'nda, antrenmanda sakatlanan Ömer Aşık'ın en az 6 hafta süreyle sahalardan uzak kalacağı açıklandı. ..
Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, milli takımın bu sabah basına kapalı yaptığı antrenmanda Ömer Aşık'ın sakatlanarak, çalışmayı yarıda bıraktığı bildirildi. Dizi dönen Ömer'in, hemen International Hospital'a götürüldüğü, genç oyuncunun sağ diz yan bağlarında esneme ve yırtılma olduğu, en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.

(A) Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Basketbol Federasyonu'nun internet sitesine konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Ömer Aşık'ın sakatlığının kendileri için şok olduğunu belirterek, şunları söyledi. ''Ömer bu sabah yaptığımız antrenman sırasında dizinden sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktı. Kendisini doktorumuzla birlikte hastaneye götürdük. Ömer'in MR'ı çekildi ve maalesef 6 hafta sahalardan uzak
kalacağı anlaşıldı.''

(A) Milli Takım Doktoru Adnan Bağrıaçık da, Ömer Aşık'ın sakatlığının ciddi olduğunu ifade ederek, ''Ömer'in sağ diz yan bağlarında yırtık var. En az 6 hafta süreyle sahalardan uzak kalacak. Bu süre daha da uzayabilir. Hemen tedavilere başlayarak, Ömer'i eleme maçlarına kadar yetiştirebilmek için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

(AA)