kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Parti parası yiyen dünyanın en şerefsiz adamıdır"

Yeni Haber
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, kişisel harcamalarını partiye ödeten kişinin, ''Dünyanın en şerefsiz adamıdır'' olduğunu söyledi.

Sokullu'daki DSP Parti Okulu'nda parti meclisi toplantısı öncesi basın toplantısı düzenleyen DSP lideri Sezer, basında hakkında yer alan iddialara sert yanıtlar verdi.

Rahşan Ecevit ile aralarında yaşanan tartışmaya değinen Sezer, parti büyüklerine karşı hep saygılı davrandıklarını söyleyerek, ''Bazı konularda farklı düşünmek demokrasinin gereğidir. Zaman zaman herkes aynı düşünmeyebiliyor. Bazı görüş ayrılıkları parti içi demokrasidir.'' şeklinde konuştu.

Partinin parasını kişisel harcamaları için kullandığına yönelik basında yer alan haberlere değinen Sezer, ''Lüks purolar içiyormuşum. Parasını partiye ödetiyormuşum. Ama ben yerli Marmara içiyorum. Kişisel harcamalar yapıyormuşum. Partiye (bu harcamaları) ödeten dünyanın en şerefsiz adamıdır. Bu şekilde eve ekmek götüren ben değilim. Beni başkalarıyla karıştırmayın.'' diyerek hakkındaki iddialara sert çıktı.

AA