kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Jolie ile Pitt'in başı dertte

Yeni Haber
Hollywood'un Amerikalı evli çifti Angelina Jolie ile Brad Pitt'in başı, Fransa'daki malikanelerinde paparazzilerle dertte.

Jolie ile Pitt'in Fransa'nın güneyinde Chateau Miraval malikanesinin koruma müdürü Tony Webb'in verdiği bilgiye göre, dün iki paparazzi malikane çevresine mevzilenerek gizli fotoğraf çekmek isterken yakalandı. Deliye dönen iki kişilik paparazzi takımından biri, koruma görevlileriyle ölesiye dövüşmeye başladı, koruma görevlilerinden birini ısırdı ve parmağını kırdı. Paparazzinin biri, "Savulun, bende Hepatit C virüsü var" diye bağırmaya başladı.

5 milyon metrekare araziye kurulu malikaneye gelen Brignoles köyü karakolu polisleri, paparazzi takımını yaka paça götürdü.Jolie ile Pitt'in iki hafta önce Nice kentindeki hastanede ikizleri dünyaya geldi. Çiftin Kamboçya, Vietnam, Etiyopya'dan üç evlatlık çocuğu da var.

Çift, Vivienne Marcheline ile Knox Leon isimli kız-erkek ikiz bebeklerin resimlerinin yayın hakkını 11 milyon dolara sattı.Jolie ile Pitt'in avukatları, "Çiftin huzurunu korumak için paparazziye karşı elimizden geleni yapacağız" dedi.