kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Doğa'l olarak İvedik'e sahip çıktı

Yeni Haber
Doğa Rutkay TV programında sevgilisi Şahan Gökbakar'ın filmi 'Recep İvedik'i tartıştı. Sinema eleştirmeni Dorsay, "Film magandalık konusunda etkili oldu" dedi...

Doğa Rutkay programında konuklarıyla, sevgilisi Şahan Gökbakar'ın filmi 'Recep İvedik'i tartıştı. Sinema eleştirmeni Atilla Dorsay, filmin yapımcısı Faruk Aksoy, senaristi Serkan Altuniğne ve oyuncuları Tuluğ Çizgen ve Hakan Bilgin ile film hakkında konuşan Rutkay; ailenin içinden biri olsa da tarafsız bir bakış açısıyla programda bulunduğunu ifade etti.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

MAGANDALIĞI GÜNDEME GETİRDİ

Rutkay konuklarını da sorularıyla sıkıştırırken sinema eleştirmeni Atilla Dorsay "Bazı filmlerin ille de gidip izlenmesi ve eleştirilmesi gerektiğine inanmıyorum. Ben skeçlerden oluşan ve komedi yeteneğiyle oluşturulmuş bir filmi izleyip eleştirmem gerektiğini düşünmedim. Bence bu filmi toplumsal bir olay olarak ele almalıyız. Zaten eleştirmenlerin düşüncesi büyük kitleleri etkilemiyor" dedi.

Dorsay sözlerini şöyle sürdürdü: "Film magandalık kavramını yeniden gündeme getirdi. Bize bu yüzümüzü gösterdi. Halka 'magandalık yapmayın' diye broşür dağıtsanız bu kadar etkili olmazdı..."

GÜNAYDIN