kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber turu

Kalçasını 1 milyon sterline sigortalattı
İngiltere'nin en büyük yatak üreticisi olan Silentnight firmasında çalışan Graham Butterfield'in, kalite kontrol için kullandığı 'popo'su 1 milyon sterline sigortalandı. 54 yaşındaki torun sahibi İngiliz Butterfield'in görevi; her türlü materyale, yumuşaklık ve sertlik derecesine duyarlı kalçasıyla yatak ve kanepelere kalite kontrol yapmak. Daha sonra da üst yönetime bir rapor sunuyor. Butterfield'in poposunun sigorta bedeli ünlü şarkıcılar Jennifer Lopez ve Beyonce ile aynı.
DIŞ HABERLER

Ünlü astronottan uzaylı-UFO itirafı
Amerika'nın 1971'de uzaya gönderdiği Apollo 14'ün üç mürettebatından Edgar Mitchell (77) katıldığı bir radyo programında uzaylıların dünyamızı ziyaret ettiğini söyledi. "Kerrang!" adlı radyo programına katılan Mitchell, 60 yıldır bu sırrı sakladığını ve UFO'ların hayal ürünü değil gerçek olduğunu söyledi. "NASA'da ve uzay araştırmaları yapan pek çok grupta yakın arkadaşlarım var. Bu konuları araştıran geniş bir çevrem var. Ve evet söyleyebilirim ki uzayda yalnız değiliz. Uzaylılar da UFO'lar da gerçek" diyen Mitchell, kendisinin uzaylı görüp görmediği konusunda bir açıklama yapmadı. Uzaylıların birçok kez iletişime geçtiğini ve teknolojilerinin bizimkinden gelişmiş olduğunu da sözlerine ekleyen ünlü astronot, "Ancak tüm bu bilgiler bilinçli olarak hükümetlerimiz tarafından örtbas ediliyor" diye konuştu.
DIŞ HABERLER

Alışverişkoliklere terapi ile tedavi
Almanya'da Erlangen Üniversitesi tarafından alışveriş bağımlılığına karşı ilk kez terapi uygulaması düzenlendi. 60 kişinin katıldığı terapide alışverişkolikler haftada 90 dakika sohbet edip, bol bol spor yaptı. 12 hafta süren terapiye katılanların yarısının artık alışverişte kendilerini kontrol edebildiği ortaya çıktı. Araştırmayı yürüten Astrid Müller, terapi sırasında katılımcıları tam anlamıyla mercek altına aldıklarını ve alışveriş bağımlılığının ciddi bir şekilde kontrol edilmesi gerektiğini söyledi.
DIŞ HABERLER
Haberin fotoğrafları