kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kanarya'yı krallar uçurdu

Yeni Haber
Hazırlık maçında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımını 2-1 yenen Fenerbahçe, yeni sezon öncesi yaptığı 4. hazırlık maçında ilk galibiyetini aldı.

Yeni sezon öncesi Avusturya kampında yaptığı 3 hazırlık maçından da beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Macaristan'ın MTK Budapeşte takımıyla yapacağı maçlar öncesinde İstanbul'da yaptığı ilk hazırlık maçında Ukrayna ekibini 2-1 yendi.

Fenerbahçe, Avusturya kampında İngiltere Birinci Ligi takımlarından Swindon Town ile 1-1, Çek Cumhuriyeti'nin AC Sparta Prag takımıyla 0-0 ve yine Çek rakibi Ceske Budejovice ile 1-1 berabere kalmıştı.

OKÇU, KADIKÖY'DE SAHNE ALDI

Fenerbahçe'nin ''Okçu'' lakaplı yeni transferi Daniel Güiza, Kadıköy'de çıktığı ilk maçta da golünü attı.

Sarı-lacivertli formayı ilk kez Avusturya kampındaki 3. hazırlık maçı olan Ceske Budejovice maçında giyen İspanyol futbolcu, ilk golünü atmıştı.

Fenerbahçe formasıyla çıktığı 2. maçta da Shakhtar Donetsk karşısında 56. dakikada fileleri havalandıran Güiza, golden sonra tribünlere doğru koşarak ok işareti yaptı.

HAZIRLIK MAÇINDA 7 SARI KART

Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk arasında yapılan hazırlık maçında zaman zaman gerginlikler yaşanırken, hakem Süleyman Abay 7 kez sarı kartını gösterdi.

Karşılaşmada Fenerbahçe'den 3, Ukrayna ekibinden ise 4 futbolcu sarı kart gördü.