kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Moskova'da Antalya gecesi düzenlenecek

Yeni Haber
Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'da 'Antalya in Moskow' (Moskova'daki Antalya) adıyla gece düzenlenecek. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB)'un organize edeceği ve bin 500 katılımcının davet edileceği 'Antalya gecesi'nde 40 otel kendi tanıtımını yapacak. Gecede ünlü Rus Talkshowcu Maxsim Galkin'in yanı sıra Dolapdere Orkestrası ve ünlü bir Rus Dj sahne alacak.
AKTOB Başkanı Sururi Çorabatır, Antalya'da turizm sezonunun 12 aya çıkarmaya yönelik çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi. Çorabatır, bu yıl Rus turist sayısında yüzde 33'lük artış olmasına rağmen Rusya pazarının sadece yaz aylarında hareketli geçtiğini belirterek "Rus turist sayısındaki artış eylül ayı ile birlikte bıçak gibi kesiliyor. Daha sıcak diye Mısır'a gidiyorlar. Onlara Antalya'daki hava ve deniz suyu sıcaklığını anlatmamız lazım." dedi.
Çorabatır bu amaçla 23-25 Eylül tarihleri arasında Moskova'da düzenlenecek Kış Fuarı'ndan bir gün önce 'Antalya in Moskow' adlı bir gece düzenleyecekleri bilgisini vererek "Bu iş için bin metrekarelik 2 salon kiraladık. Salonun birisinde oteller kendi tanıtımını yapacak. AKTOB'un da Antalya'nın genel tanıtımını yapacağı bir standı olacak. Diğer salonda ise davetlilere açık büfe yemek ikramı yapılacak. Antalya gecesinde çıkması için Rusya'nın ünlü talkshowcusu Maxsim Galkin'in yanı sıra Dolapdere orkestrası ile anlaştık. Ünlü bir Rus Dj ile de görüşmelerimiz devam ediyor." dedi.
Antalya gecelerinin Almanya ve Hollanda'da da yapılacağı bilgisini veren Çorabatır, bundan sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın iştirak ettiği bütün tüketici fuarlarına katılacaklarını da söyledi.


CİHAN