kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Guiza ile birbirimizi tamamlıyoruz"

Yeni Haber
Fenerbahçe'nin, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'i 2-1 yendiği hazırlık maçında sarı-lacivertli ekibin gollerini atan Semih ve Güiza, iyi bir ikili oluşturduklarını belirterek, ''Birlikte daha çok gol atarız'' dediler. ..
İki futbolcu Samandıra'daki tesislerde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmandan sonra kulübün internet sitesine açıklama yaptı.

Geçen sezonu İspanya'da gol kralı olarak tamamlayan Daniel Gonzalez Güiza, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarın önünde ilk kez bir maça çıkmanın kendisini heyecanlandırdığını ifade ederek, şöyle dedi:

''Bana dün geceki karşılaşmanın hazırlık maçı olduğu için tribünlerde boşluklar olduğu, ilerleyen maçlarda stadın tamamen dolacağı ve taraftar desteğinin daha da artacağı söylendi. Stat bu haliyle bile çok güzeldi. Bu havanın tam kapasiteyle nerelere ulaşacağını düşünmek bile çok güzel. Maça gelince; iyi başladık ve güzel bitirdik. İleride Semih ile iyi bir görüntü verdiğimizi düşünüyorum. Semih ile iyi anlaşıyoruz. Takımın bu haliyle birlikte daha çok gol atarız.''

SEMİH: ''GÜİZA İLE BİRBİRİMİZİ TAMAMLIYORUZ''

Geçen sezonun Turkcell Süper Lig gol kralı Semih Şentürk de, Güiza'nın sözlerine katıldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

''Güiza ile birbirimizi tamamladığımızı düşünüyorum. Dün gece attığımız gollerin devamı gelecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Güiza ile iyi anlaşıyoruz ve iyi bir ikili oluşturduğumuzu düşünüyorum. Dün geceki hazırlık maçı başlangıçtı. Birlikte daha çok maç oynadıkça, daha da iyi olacağız. Ayrıca hocamız da, takımı ve Fenerbahçe'yi daha da iyi anlamaya başladı. Maç içindeki müdahaleleri ve değişiklikleri de bana göre çok yerindeydi. Fenerbahçe'nin yeni görüntüsüyle birlikte, taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başladı.''