kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu-1

KPSS'nin iptali için dava açıldı
ÖĞRENCİ
Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce (ÖSYM) 28-29 Haziran 2008'de gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın Eğitim Bilimleri testindeki "13 sorunun iptali, iptal edilmesi halinde de söz konusu test anlamsız kalacağı için sınavın bütünüyle iptali'' istemiyle Ankara 13. İdare Mahkemesinde dava açıldı. Cemali Aslan isimli kişinin açtığı davanın dilekçesinde, Eğitim Bilimleri testindeki 13 sorunun yanlış olduğu öne sürüldü. Dilekçede, "Soruların iptali, iptal edilmesi halinde Eğitim Bilimleri testi anlamsız kalacağı için sınavın bütünüyle iptali'' talep edildi.

Kaçırılan mühendis: Bizi kuyuya attılar
AFGANİSTAN'DA
yol projesinde çalışırken Erhan Gündüz ile birlikte kaçırılan ve önceki gün yurda dönen mühendis Gökhan Gül Ankara'da özgürlüğün tadını çıkarıyor. 6 günde 6 saat uyku uyduğunu söyleyen Gül umutlarının tükendiği bir anda kurtulduklarını belirterek "Bizi bir lağım kuyusuna attılar. Buradan kendi çabalarımız ile kurtulduk" dedi.
Enis YILDIRIM / ANKARA

Kemal Türkler ölüm yıldönümünde anıldı
SİLAHLI
saldırı sonucu yaşamını yitiren Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) kurucusu ve ilk genel başkanı Kemal Türkler, ölümünün 28'inci yılında İstanbul Topkapı'daki kabri başında anıldı. DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, Türkiye'de çete savaşı yaşandığını belirterek çete arayanların öncelikle Kemal Türkler'in katilini ortaya çıkarmalarını istedi.
Haberin fotoğrafları