kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Emre resmen Fenerbahçe'de

Yeni Haber
Fenerbahçe'nin İngiltere'nin Newcastle United takımından transfer ettiği Emre Belözoğlu bugün basın önünde resmi sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantı odasında düzenlenen ve kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile genel sekreter Vedat Olcay'ın da katıldığı imza töreninde, 28 yaşındaki Emre kendisini 4 yıllığına Sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

11 yaşında iken Fenerbahçe'nin elinden alınarak Galatasaray'a transfer edilen Emre bir dönem Galatasaray'da forma giymiş, üst üste alınan 4 şampiyonluk ve 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası'nda büyük rol oynamıştı. İtalya'da ve ardından da İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen milli futbolcunun imza töreninde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da yer aldı.

Aziz Yıldırım medya mensuplarını uyararak, "Kulüplerimiz kurumsal bir işleyişe giriyor. Siz de bir aranızda lider bulun. Birbirimize yardımcı olalım. Siz de bir kurumsal yapıya kavuşun. Yoksa haber alamazsınız" dedi.

Törende Emre Belözoğlu'na övgüler yağdıran Başkan Aziz Yıldırım, "Milli takımda da başarılı olmuş bir futbolcu olan Emre Fenerbahçe'ye büyük katkı yapacaktır. Emre de ilgimizin karşılığını bize verecektir." dedi.

EMRE BELÖZOĞLU: UZUN YILLAR HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Emre Belözoğlu ise yurtdışında yıllarca Türk futbolunu en iyi şekilde temsil ettiğini söylerken "Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giymek istiyorum. Bütün gücümle savaşıp elimden gelenin en iyisini Fenerbahçe'ye vereceğim." dedi.

Aziz Yıldırım tören sonunda Emre Belözoğlu'na bir taraftar kartı hediye etti. Emre Belözoğlu imza töreninin ardından stada inerek basın mensuplarına poz verdi. İlk defa Şükrü Saracoğlu stadına ayak basan Emre Belözoğlu 5 numaralı formasıyla fotoğraf çektirdi.

(CİHAN)