kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
TEMSİLİ FOTOĞRAFTIR

Köpük partisinde dehşet: 3 ölü

Yeni Haber
Antalya'daki bir otelde, köpük partisi sırasında köpük sıkma makinesinin elektrik kaçırması sonucu akıma kapılan 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kundu'daki beş yıldızlı bir otelde meydana gelen olayda, düzenlenen köpük partisi sırasında, köpük sıkma makinesinde elektrik kaçağı meydana geldi. Bu sırada akıma kapılan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 yabancı uyruklu turist ile animasyon görevlisi Fikret Şakacı (20) öldü.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Olayda cihaz sorumlusu Tuncay Duran (31) ile Kazakistan uyruklu Lanin Gorgi (21) ağır yaralandı.Yaralılar Anadolu Hastanesinde tedavi altına alındılar. Olayda hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Olayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

İKİ TURİSTİN İSRAİLLİ KARDEŞ OLDUKLARI BELİRLENDİ

Antalya'daki bir otelde köpük partisi sırasında meydana gelen kazada ölen iki turistin, İsrailli kardeş oldukları belirlendi.
Antalya'nın Kundu bölgesindeki bir otelde köpük partisi sırasında meydana gelen kazada ölen turistlerin kimlikleri tespit edildi. Antalya Adli Tıp Kurumuna getirilen cesetlerden turistlerin İsrail uyruklu Nır Hakim (18) ve Shay Hakim (14) kardeşlere ait olduğu belirlendi.

Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin kesin ölüm nedenlerinin ortaya çıkması için Adli Tıp Kurumunda otopsi yapılacak.Antalya'nın Kundu bölgesindeki bir otelde köpük partisi sırasında meydana gelen kazada, 2 yabancı uyruklu turist ile animasyon görevlisi Fikret Şakacı (20) ölmüş, yaralanan cihaz sorumlusu Tuncay Duran (31) ile Kazakistan uyruklu Lanin Gorgi (21), Anadolu Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Öte yandan, köpük makinesi kullanan ve kazada yaralanarak taburcu olan Tuncay Duran'ın jandarmadaki sorgusuna devam edildiği öğrenildi.

KAZADA YARALANAN İKİ KİŞİ TABURCU EDİLDİ


Antalya'nın Kundu bölgesindeki bir otelde köpük partisi sırasında meydana gelen kazada yaralananların getirildiği Anadolu Hastanesi'nin Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Terkan Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, elektrik çarpması vakasından gelen üç yaralının, solunum ve dolaşım fonksiyonlarının durduğunu, yaklaşık yarım saat hayata döndürmek için çalıştıklarını, ancak başarılı olamadıklarını bildirdi.

Bu kişilerin üzerinde yanık izine rastlanmadığını ifade eden Demir, ölüm nedenlerinin kalp ve solunum yetmezliği olduğunu söyledi. Demir, yaralılar arasında bulunan, köpük aletini kullanan operatör Tuncay Duran ile Lanin Gorgi'nin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve taburcu edildiklerini belirtti.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Köpük makinesini otele kiralayan şirketin sahibiyle, köpük makinesini kullanan Tuncay Duran'ın gözaltına alındığı bildirildi.

Köpük makinesini otele kiralayan şirketin sahibi E.K. ve köpük makinesini kullanan Tuncay Duran, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Antalya'nın Kundu bölgesindeki bir otelde köpük partisi sırasında meydana gelen kazada, 2 yabancı uyruklu turist ile animasyon görevlisi Fikret Şakacı (20) ölmüş, köpük makinesi sorumlusu Tuncay Duran (31) ile Kazakistan uyruklu Lanin Gorgi (21) yaralanmıştı.

AJANSLAR