kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'İlişkim yok' dedi seks kaseti çıktı!

Yeni Haber
Madonna'nın hem kariyeri hem de evliliği yıkılmak üzere... Ünlü şarkıcıyı menajeri işten ayrılmakla tehdit ederken; eşi Guy Ritchie'ye ihanet etmediğini söyleyen Madonna'nın Alex Rodriguez'le çekilmiş seks kaseti ortaya çıktı...

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, şu sıralar hayatının en zor günlerini yaşıyor. Haftalardır yönetmen eşi Guy Ritchie'yle boşanacakları söylenen ünlü yıldız, Ritchie'yle sorunlarını hallettiklerini belirtse de, ortaya çıkan bazı gerçekler ünlü yıldızın bu konuda hiç dürüst davranmadığını ortaya koyuyor.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

KOLTUKTA SEVİŞTİ

The Sun gazetesine konuşan bir kameraman, elinde Madonna ve ünlü beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez'in sevişme görüntülerinin yer aldığı bir seks kaseti olduğunu iddia etti.

İki ay önce bir evde ikili koltukta sevişirken gizli kamera ile çekilen görüntüleri 2.05 milyon dolara satmaya çalışan kameraman, Madonna'nın avukatlarının da bu kasetten haberdar olduğunu söyledi. Öte yandan Madonna, eşi Guy Ritchie'yi asla aldatmadığını ve Rodriguez'le aralarında hiçbir ilişki olmadığını söylemişti. Çıkan bu yeni haberlerle ilgili şimdilik konuşmayan Madonna'ya bir darbe de menajerinden geldi.

Kendisiyle daha fazla çalışmak istemediğini belirten tur menajeri, Madonna'nın özel hayatındaki bu çöküş devam ederse onunla yollarını ayıracağını bildirdi. Uzun süredir çalıştığı iki dansçısını da işten kovan seksi yıldızın sağlığı da tehlikeye girdi.

DİZİ DE SAKAT

Doktorların kansızlık teşhisi koyduğu ünlü şarkıcı, bir süredir dizinden de ciddi bir sakatlık geçiriyor. Bu nedenle ünlü şarkıcı, 'Sticky&Sweet' adlı dünya turnesi sırasında nereye giderse doktorlarını da peşinden götürmek zorunda kalıyor.

Önümüzdeki ay 50 yaşına basacak olan yıldız, şu sıralar yakın dostu Gwyneth Paltrow'la birlikte New York'ta dinleniyor. Madonna'nın bu çalkantılı özel hayatı en çok çocukları Lourdes, Rocco ve David Banda'yı üzüyor. Annelerinin gün geçtikçe depresyona girdiğini gören çocukları da Madonna için çok üzülüyor.

KOCASINA ÇOK AĞIR BİR DARBE

Ünlü yönetmen Guy Ritchie, Madonna'nın kendisini Alex Rodriguez'le aldattığına dair çıkan haberlere hep kulaklarını tıkamış ve sürekli olarak eşinin yanında boy göstermişti. İkili, ayrılık iddialarının hepsini yalanlamış ve birlikte New York'taki Kabala merkezini ziyaret etmişti. Ancak şimdi bu seks kaseti iddialarıyla işin boyutu değişti.

İlk günden beri eşi Madonna'ya güvendiğini belirten Guy Ritchie'nin bundan sonra ne yapacağı merak ediliyor. Şimdilik evinden ayrılmayan ünlü yönetmene yakın kaynaklar, kısa süre içinde boşanma davası açabileceğini dile getiriyor.

GÜNAYDIN