kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in bu mutluluk pozunu Zeynel Abidin Ağgül çekti.

Her geçen gün sana daha da aşık oluyorum

Tülin Şahin, eşi Mehmet Özer'e hislerini Paris'te kaleme aldı: Sana her gün daha çok aşık oluyorum. Sen benim her şeyimsin ..
Geçtiğimiz günlerde Lacoste'un Paris'te düzenlenen 75'inci yıl partisine davet edilen Tülin Şahin, 'aşıklar şehri'ne eşi Mehmet Özer'le birlikte gitti. Paris'in 'aşk kokan' havasından etkilenen Tülin Şahin, Zeynel Abidin Ağgül'ün çektiği bu fotoğrafla ilgili duygularını yazarken, eşine olan büyük aşkını da anlattı:

NAZARA İNANIYORUM
"Aslında ikimiz de özel hayatımızı çok yakınlarımız dışında pek paylaşmayız, yani şeffaf değiliz! Özellikle de ben 'Aman bakın ne kadar mutluyuz, aşığız ve seviyoruz' diye sürekli ilişkimiz hakkında anlatmayı, haykırmayı sevmem. Çünkü nazara inanırım! Ama böyle bir fotoğraf bunu gerektiriyor. Bu yüzden sadece bir kereye mahsus GÜNAYDIN'a özel bu satırları yazıyorum...

HER ŞEYİMSİN
Sana her geçen gün daha çok aşık oluyorum, daha çok bağlanıyorum! Bu gerçekten tarif edilemez bir duygu! En kötü günümde benim neşemi tekrar yerine getirebilecek tek kişi sensin. Hayatımı gerçekten sensiz düşünemiyorum. Sen benim her şeyimsin, ben senin her şeyinim. Sen bana kendimi her gün daha güzel, daha iyi ve daha mutlu hissettiriyorsun. Ve seninle yaşlanacağımı bilmek gerçekten çok güzel bir duygu."