kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kahvaltı tarifleri

20.07.2008
YULAF EZMESİ
* 1 kase yulaf ezmesi
* Su
* 1 avuç kuru üzüm

YAPILIŞI:
Yulaf ezmelerini bir kaba doldurun ve arzu ettiğiniz kıvama gelinceye kadar su ekleyip karıştırın. Tatlandırmak için de bir avuç kuru üzüm ekleyin.

MÜSLİ
* Yulaf
* Kuru üzüm
* Susam tohumu
* Fındık
* Ay çekirdeği
* Koyun sütü yoğurdu

YAPILIŞI:
Tahıllardan ikişer tatlı kaşığı alıp bir kaba doldurun ve yumuşamaları için akşamdan ıslatın. Sabah koyun sütü yoğurduyla yiyin.

ARMUT TATLISI

* 1 bardak elma suyu
* 1 armut
* 150 ml. keçi ya da koyun sütü yoğurdu

YAPILIŞI:
Armudu soyduktan sonra dilimleyip, elma suyu ile birlikte az su ilave edip bir tencereye yerleştirin. Dilimleri yumuşayana kadara kaynatın. Sudan çıkardığınız armutları kahvaltı tabağınıza koyup üzerine yoğurt dökün.