kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İş temposundan bunalanlara bir ayda 1.250 masajlı yatak sattık

FATİH ATALAY
İşbir Sünger Sanayi Genel Müdür Yardımcısı İlham Öz, "Yataklarımızın yüzde 40'ını aslında müşterilerimiz satıyor. Çünkü masaj yapan yatak satıyoruz" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
İş temposundan bunalanlara bir ayda 1.250 masajlı yatak sattık
İşbir Sünger Sanayi AŞ. Genel Müdür Yardımcısı İlham Öz, kendilerinden yatak satın alanların yüzde 40'ının tavsiye üzerine aldığını ifade etti. Öz, "Yaptığımız müşteri anketlerine göre bizden yatak satın alanların yüzde 40'ı kulaktan kulağa yönlendirmelerle satın alıyor. Bizim bu özelliğimizi Amerikalı Harley Davidson'a benzetiyorum" diye konuştu.

HEDEF 25 BİN YATAK SATMAK
Viscostar Nature Massage adlı yeni yataklarının kişiye özel masaj olanağı sunduğuna değinen Öz, bu yatakları bir ay önce pazara sunduklarını ifade etti. 1 ayda bin 250 masajlı yatak sattıklarını vurgulayan Öz, yatakların fiyatlarının 1.400-3.200 YTL arasında değiştiğinin altını çizdi. 2008'de 25 bin adet masajlı yatak satmayı amaçladıklarını kaydeden Öz, "Yataklar ise 15-30 dakikalık masaj yapabiliyor. Özellikle iş temposu yoğun iş adamlarının yataklara ilgi göstermesini bekliyoruz. Yataklar sayesinde tüketici kolay yoldan masaj yaptırabilecek" dedi.

ANTİ STRES ÖZELLİĞİ
Öz, anti stres özelliğini ise şöyle açıkladı: "Gelişen teknolojiyle birlikte günboyu bedenimizde biriken stres ve elektrik yükünden vücudu arındırmak amacıyla çalışmalar yürütük ve bu olumsuzlukları üzerinizden atarken cildinize ve vücudunuza tazelik veren deniz yosunu özleriyle antistres teknolojisi birleştirdik. Bu teknolojiyle üretilen Seacell Wellness Anti-Stres yatak karbon teller ve denizyosunu özleri içeren yatak kumaşla üretildi. Yatak, gün boyu bedende biriken elektrik ve gerginlik yaratan stresin vücuttan atılmasına yardımcı oluyor, içerdiği denizyosunu özleriyle cildinize tazelik katar ve spa masajı etkisi yaratıyor."
Haberin fotoğrafları