kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

'İlk görüşte aşk' diye bir şey var mı?

Aile dostumuzun oğlu uzun süre yurtdışında kaldı. Şimdi geri dönüş yaptı. Geçen gün ailece biraraya geldik. O gün güzelliğimden çok etkilenmiş. Bana aşık olduğunu annesine söylemiş. Annesi de anneme söylemiş. Gerçekten ilk görüşte aşk var mı? (Esra N.)

Bence; "Aşk insana mahsustur. İlk görüşte aşk ise güzel kadına!" Her ne kadar ilk görüşte aşka inanmıyorum desem de, güzel ve seksi kadınlar ilk görüşte aşkın varlığının kanıtı! Bu yüzden olsa gerek ilk görüşte aşk, kadının güzel bedenini arzulayan 'seks sefili!' erkeklerin ilk sığınağıdır. Unutmayın ki bu dünyada tek bir sığınak var. Bu sığınağın olduğu yer ise güzel bir kadının bedenidir. Erkekler ellerini kadının sütun gibi bacaklarında gezdirdikçe, sanki ipekten bir şala dokunur gibidirler. Peki, bu gerçekleri nereden mi biliyorum?

ÇİRKİN KADIN OLMAK ZOR!
Birincisi, ben de bir erkeğim! İkincisi, erkeklerin içerisindeyim! Hatta size erkeklerle ilgili bilmediğiniz bir gerçeği daha yazayım. Bir erkek ne zaman güzel bir kadın görse hemen onu göz ucuyla süzer, yanındaki arkadaşını da koluyla dürter. Sonra da ona şunu söyler: "Oğlum, afete bak! Yeme, içme yanında yat. Gece yatakta da önüne kat!" Adamın yanındaki arkadaşı o sırada dönüp kadına bakar. Bu sefer o da arkadaşını koluyla dürter. Sonra da ona şunu söyler: "He vallahi oğlum! Hoş kadınmış. Dediğin kadar varmış. Ben bile aşık oldum!" "Ben bile aşık oldum!" sözüne dikkatinizi çekmek isterim. Çünkü erkekler gün içinde karşılaştıkları en az üç güzel farklı kadına aşık olurlar. Güzel kadının bu bedensel çekiciliğine ne yazık ki 'ilk görüşte aşk!' derler. Bu yüzden de ilk görüşte bedensel aşkı genelde duygusal aşkla hep karıştırırlar. Daha sonra da bir 'elçi!' ile haber gönderip, sizin gibi güzel bir kadının kafasını da karıştırırlar. Ama bana soracak olursanız, güzel bir kadının kafasını Allah böyle güzel şeylerle karıştırtsın. Çünkü çirkin bir kadın da olabilirdiniz. O zaman da her çirkin kadın gibi kendinizi ya yalnızlığa adayacaktınız, ya da kendinizi Tanrı'ya sitem ederken bulacaktınız!