kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu..

Üç ay hapis yerine üç ay düğün cezası
ZONGULDAK'IN
Çaycuma ilçesinde birbirini darp eden Mansur Halatçı (54) Tülay Pehlivanoğlu (29) ve Fatma Karaman'a mahkeme 3 ay 10 gün hapis cezası verdi. Ancak hâkim, ilgili kanun ile kişilerin de tercihi doğrultusunda verilen hapis cezasını 3 ay 10 gün süreyle düğünlere katılmama cezasına dönüştürdü. Düğün salonları ve güvenlik birimleri de bilgilendirildi.

Havai fişekler Bodrum'da yangın çıkardı
MUĞLA'NIN
Bodrum ilçesinde, bir otelde yapılan düğün sırasında atılan havai fişekler, yangına neden oldu. Bodrum'un Bitez beldesindeki bir otelde yapılan düğün sırasında havai fişek atıldı. Havai fişekler, evlerin önündeki boş arazideki kuru otları ve ahşap malzemeleri tutuşturdu. Yangın, çevredeki vatandaşlar tarafından söndürülürken, jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Öldürülen hemşirenin eşi tutuklandı
ANTALYA'NIN
Manavgat ilçesinde emekli hemşirenin öldürülmesiyle ilgili gözaltında bulunan eşi, tutuklandı. Emine Dönmez'in (51) öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan eşi Oğuz Dönmez (35), Emniyet'teki sorgulamasının tamamlanmasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Oğuz Dönmez, "adam öldürme'' suçlamasıyla tutuklandı.