kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HER ŞEYİM GİTTİ' Elvan Bulut, babadan kalma işletmeyi 20 yıldır ayakta tutmaya çalışıyor. Son olayla bütün birikimini yitirdiğini söylüyor.

Hırsızlar, hamal tutup tekstil atölyesini soydu

Deniz DERİN
İstanbul'da bir tekstil firmasına giren hırsızlar, 250 bin YTL'lik ürünü hamallara taşıttı. Hırsızlar bir aydır kayıp..
İstanbul İkitelli'de Yasemen Tekstil'in sahibi işkadını Elvan Bulut, üç hafta önce sabah saatlerinde bir hanın 5. katında bulunan işyerine geldiğinde kapının açık olduğunu fark etti. Zorlanmadan açılan kapıdan tedirginlikle içeriye giren Bulut, işyerinde sevkıyata hazır bir şekilde bekleyen 250 bin YTL değerindeki 10 bin parça kürk, takım elbise ve kot pantolonun yerinde olmadığını gördü.

KAPIDA ZORLAMA YOK
Polis, olay yerinde yaptığı incelemede, atölye ve han kapısında herhangi bir zorlama olmadığını tespit etti. Güvenlik kamerası ve sigortası bulunmayan Bulut, polise işyerinde çalışan personelin de ifadesinin alınması gerektiğini söyleyerek şikâyetçi oldu. Polis, Bulut'un şikâyetçi olduğu 5 personelin ifadesini alarak serbest bıraktı. İfadesi alınan 5 personel daha sonra Bulut'un üç ağabeyi Kadir, Adnan ve Harun Bulut'u döverek hastanelik etti.

HAMAL TUTMUŞLAR
Çevredeki esnafın iddiasına göre hırsızlık, plakası alınamayan iki kamyonetle gerçekleşti. Han kilitlendikten bir saat sonra iki kamyonetle gelen iki kişi yanlarında getirdikleri Azerbaycanlı hamalların yardımıyla iki kamyoneti yarım saat içinde yükleyerek gitti. 20 yıllık tekstil firmasının babasından kaldığını anlatan işkadını Elvan Bulut, " 20 yıldır bu handa çalışıyoruz. Bugüne kadar başımıza hiç böyle bir şey gelmemişti. Zaten piyasa kötü olduğu için neyim var yok hepsini satıp bu işe yatırdım. Ama geleceğim söndü. Hırsızlar yıllardır çalışıp çabaladığım birikimimi elimden alıp gitti. Her yere başvurdum. Ne polis ilgileniyor, ne de savcılık. Neredeyse bir ay geçti hiçbir çaba gösterilmiyor" diyerek tepki gösterdi.