kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sercan'dan geriye sadece fotoğrafları kaldı.

Sercan'ı ezen alkollü Alman sürücü serbest

DIŞ HABERLER
Almanya'da aşırı sürat yapıp Türk genci Sercan'ı ezen alkollü Alman sürücü serbest bırakılınca "Ayrımcılık" tepkileri yükseldi..
ALMANYA'DA polisin gözleri önünde 16 yaşındaki Türk çocuğuna çarpıp ölümüne yol açan sarhoş Alman sürücü serbest bırakıldı. Arkadaşlarıyla eğlendikten sonra arabayla gece yarısı yola çıkan Sercan ile isimleri açıklanmayan Yugoslav ve İtalyan arkadaşlarını polis kontrol için durdurdu. Arabayı kenara çektiren polis gençlerin nüfus cüzdanlarını göstermelerini talep etti. Arabadan inen Sercan ve arkadaşları polisle konuşmaya başladı. O esnada karşı şeritten gelen alkolü sürücüyü fark eden polis kenara sıçrarken, otomobili görmekte geç kalan gençler kaçamayarak arabanın altında kaldı. Türk genci Sercan olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer iki genç de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde gözaltına alınan Alman sürücü karakolda sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı.

İKİ DE AĞIR YARALI
Bir kişinin ölümüne, iki kişinin de ağır yaralanmasına neden olan alkollü sürücünün serbest bırakılması basının büyük tepkisine neden oldu. Yabancılara karşı ayrım yapıldığı iddiaları dile getirildi.