kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hamile eşe 23 bıçak darbesi

Hüseyin CUMALI / SAKARYA
Sakarya'da işsiz koca Süleyman Arslan evde tartıştığı 6.5 aylık hamile karısını tam 23 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan genç kadın yoğun bakımda, karnındaki bebeği ise yaşamını yitirdi..
Sakarya'nın Ferizli ilçesinde bir süredir işsiz olan Süleyman Arslan, maddi sıkıntı nedeniyle tartıştığı 6.5 aylık eşi Meryem Arslan'ı 23 yerinden bıçakladı. Kadın yoğun bakıma alınırken, karnındaki bebeği ise kurtarılamadı. Korkunç olay dün Ferizli ilçesi İstiklal mahallesinde meydana geldi. İnşaatlarda boyacılık yapan Süleyman Arslan (29), yaklaşık 9 ay önce memleketi Kars'tan, ağabeyinin eşinin kardeşi olan Meryem Arslan'la (21) evlendi. Ferizli'de yaşayan genç çiftin mutluluğu birkaç ay sonra genç kadının hamile kalmasıyla daha da pekişti. Ancak Süleyman Arslan, bir süredir iş bulamayınca çift maddi sıkıntı yaşamaya başladı. Maddi sıkıntılar zamanla dozu artan tartışmaları da beraberinde getirdi. 6.5 aylık hamile olan Meryem Arslan ile kocası arasında dün de yine aynı konu nedeniyle tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine sinirlerine hâkim olamayan Süleyman Arslan, hamile karısını 23 yerinden bıçakladı.

FERYADINI KARDEŞİ DUYDU
Kanlar içinde yere yığılan kadının çığlıklarını duyan karşı evde oturan kız kardeşi ile diğer komşuları olayı polise ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadını Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan tetkiklerde genç kadının karnındaki bebeğinin öldüğü anlaşıldı. İlk müdahalenin ardından aşırı kan kaybettiği belirlenen Meryem Arslan, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Genç kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, olaydan sonra evden kaçan Süleyman Arslan ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.