kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Aragones İspanya için bir kayıp"

Yeni Haber
Taşkent'e gelen İspanyol futbolcular, Fenerbahçe ile anlaşan eski hocalarından övgü ile bahsetti. ..
Adı Barcelona'nın Kamerunlu yıldız forveti Eto'o'yu transfer etme girişimiyle anılan Özbekistan'ın Kuruvçi (Kuruvchi) Kulübü'nün davetlisi olarak Taşkent'e gelen Barcelona'nın savunma oyuncusu Carles Puyol, orta saha oyuncusu Andres Iniesta ve Arsenal'ın İspanyol orta saha oyuncusu Francesc Fabregas eski hocaları Luis Aragones'in mili takımdan ayrılışını kendileri için bir kayıp olarak yorumladı.

Taşkent temasları kapsamında düzenledikleri basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplayan Barcelona'nın İspanyol futbolcusu Carlos Puyol, eski hocaları Luis Aragones'in Fenerbahçe'ye gitmesinin İspanya mili takımı için kayıp olduğunu Fenerbahçe için ise büyük bir kazanç olduğunu söyledi.

Puyol, "Hocamızla baba-oğul gibiydik. Bize hem hocalık hem de babalık yapıyordu." diyerek hocalarının Fener içinde aynı duygularda olacağını ve bu takımı daha yüksek seviyelere getirerek önemli başarılara imza atacağı inancında olduğunu ifade etti.

Bu arada basın toplantısında Semerkand'tan gelen Özbekistanlı bir futbolsever, İspanyol futbolculara Semerkand ekmeği ve Özbek damat baş giyimi "salle" hediye etti.

İspanyol futbolcular Taşkent temasları sonunda Kuruvçi'nin kullandığı Merkezi Askeri Stadyumu'na geçerek burada mini bir çalışmada bulundu. Futbolcular stada gelişlerinde büyük ilgi ile karşılandı. Taraftarlar sık sık futbolcular lehine tezahürat yaptı.

Kuruvçi'nin değişik kademedeki futbolcuları ile üç ayrı grup halinde çalışan İspanyol futbolcular sahip oldukları tecrübe ve birikimlerini taktik ağırlıklı mini bir çalışma genç Özbek futbolcu adaylarıyla paylaştı.