kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bilginel "Oğlumun fotoğrafını satmayı düşünmedim" dedi.

'Banka bebek' 1 yaşına bastı

Özlem AVCI MAGAZİN
Sperm bankasından aldığı spermle hamile kalan Leyla Bilginel, oğlu Kayra'yı, ilk doğum günü partisinde basın önüne çıkardı..
ABD'deki bir sperm bankasından aldığı spermlerle hamile kalan ardından Kömürcü olan soyadını değiştiren oyuncu Leyla Bilginel, geçen yıl doğum yapmıştı. Bilginel, çocuğunun babasının kim olduğunu bilmediğini ve bilmeyi de hiçbir zaman istemeyeceğini açıklamıştı. Leyla Bilginel, "Kayra" adını verdiği bebeğinin fotoğraflanmasını bir yıl engelledi. Ancak oğlunun birinci yaşını, basına açık bir partiyle kutladı.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

TEKLİFLERİ REDDETTİ
İlk kez fotoğrafları çekilen Kayra için daha önce bir çok dergiden teklif aldığını belirten Bilginel, "Ben çocuğumun fotoğrafını satmayı hiç düşünmedim. Sadece bir yaşına basmasını bekledim. Elbette başka ünlü çocukların anneleri gibi reklam teklifleri aldım. Ancak ben fotoğraf çektirmeme konusunda tavrımı koyunca onlar da vazgeçti. İleride belki ekran karşısına birlikte geçebiliriz" dedi. Ailesiyle bir arada oğlunun yaş gününü kutlayan Leyla Bilginel'in "Bebeğim çok uslu bir bebek, müziğe karşı hayli duyarlı. Gece kulağında iPod ile uyuyor. Ayrıca dans etmeyi çok seviyor" şeklinde anlattığı Kayra, partiye katılanların ilgi odağı oldu.