kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Mehmet Özdemir gözaltında

Eşini sokak ortasında 15 yerinden bıçakladı

Tolga TEKİN
İzmir'de, ayrılmak istediği 3 aylık kocası ile buluşan Pınar Özdemir, öfkeli eşin kurbanı oldu. Sokak ortasında 15 yerinden bıçaklanan kadın öldü..
Pınar Özdemir, henüz 30 yaşındaydı. Yıllar önce ilk evliliğini yaparak Almanya'ya yerleşen genç kadın, bir süre sonra, kendisinden bir de erkek çocuk dünyaya getirdiği kocasından ayrılarak Türkiye'ye döndü. Ardından İzmir'e yerleşen genç kadın, üç ay önce ise boya-badana işleriyle uğraşan kendisinden 14 yaş büyük Mehmet Özdemir ile tanıştı. Bir süre sonra da Özdemir ile hayatını birleştirdi. Ancak çok geçmeden karı koca arasında şiddetli geçimsizlik başgösterdi. Aradığı mutluluğu bu evliliğinde de bulamayan Pınar Özdemir, bir ay önce, "Ben yapamayacağım, boşanalım" diyerek evi terk etti. Ancak eşinden boşanmaya yanaşmayan Mehmet Özdemir, önceki gün eşini arayarak konuşmak istediğini söyledi.

HALK LİNÇ EDECEKTİ
İkili önceki akşam Kordon'da buluştu. Fakat çok geçmeden hararetli bir tartışma patlak verdi. Tartışmanın büyümesi üzerine ise Mehmet Özdemir belinde taşıdığı bıçağa sarıldı. Gözü dönmüş koca, karısını göğsünden ve sırtından tam 15 kez bıçakladı. Pınar Özdemir aldığı yaralara kanlar içinde yere yığıldı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar da Mehmet Özdemir'e saldırıp linç etmek istedi. Bu sırada devriye gezen polis ekipleri duruma müdahale ederek, zanlı kocayı son anda öfkeli kalabalığın elinden kurtardı. Polisin çağırdığı ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Pınar Özdemir içinse artık çok geçti. Talihsiz kadın tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak genç yaşta hayatını kaybetti. Ondan geriye ise, olay yerinde sedyeye konulurken objektiflere takılan "hayata son bakışı" kaldı. Aldığı darbeler sonucu hafif yaralanan Mehmet Özdemir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Haberin fotoğrafları