kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Artık evlen ama öyle mini etekli olmasın'

* Sanatçılar hep 'Anadolu farklıdır' der, hep Anadolu'ya gitmek ister. Sizce Anadolu'nun farkı ne?
SERTAB ERENER:
Dinleyici farkı var. Çünkü sonuçta İstanbul doymuş bir şehir. Takla atsan ancak ilgi çekiyorsun. Ama burası öyle değil. Konsere öyle bir dolu, özlemle geliyorlar ki, buralarda İstanbul'dakinin beş katı reaksiyon alıyorsunuz.
EMRE AYDIN: Burada eğlenmek için geliyorlar, İstanbul'da ise sınamak için. Bu da normal aslında çünkü İstanbul'da dışarıya çıktıklarında dinleyebilecekleri en az beş insan var.
BEYAZ: Emre bu sınamak lafını güzel anlamda söylüyor, yanlış anlaşılmasın. Ayrıca keşke her taraf İstanbul gibi olsa.

* Sizleri özlemle bekleyen seyircinin karşısına çıkmak da ayrı bir keyiftir herhalde...
S.E.:
Çok güzel, deli misin, süper!
B.Ö.: İstanbul'dan çıkıp da buralara geldiğiniz zaman çok güzel tokatlar yiyorsunuz bir kere. Çok güzel insanlarla tanışıyorsunuz. Bugün burada bir amca bana 'Beyazıt artık evlen ya!' dedi. 'Ama öyle mini etekli olmasın' diye de ekledi. 'Nasıl olsun amca?' dedim, 'Buradan bizimkilerden olsun, senin gelen gidenin çoktur, pilav da yapar' dedi. Yani kafasında iki tip kadın imajı var; mini etekli ve pilav yapan. Benim evlenmemi de kafasına dert etmiş, gelip bana bunu söylüyor. Bu gibi şeyler yaşıyorsunuz buralarda. Ülkenin bu tarafına da gelmek, görmek lazım. Gelmiyorsan, İstanbul'da oturup da buralarla ilgili konuşmayacaksın.