kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Çoğu arkadaşı bekar olduğu için sıkıntı çektiğini belirten Christina Aguilera, "Eğlenmek için benim gibi genç annelere ihtiyacım var" diye konuşuyor.

Neredeyse partilere oğlunu da götürecek

Christina Aguilera, oğlu Max henüz 6.5 aylık olmasına rağmen, onun yanında olmak yerine geceleri barlarda parti parti geziyor!..
Herkes müzik dünyasının 'yaramaz' kızı Christina Aguilera'nın, müzik yapımcısı Jordan Bratman'la evlenip oğlu Max'i dünyaya getirince durulacağını zannetmişti. Ama işler pek de sanıldığı gibi olmadı. Oğluna hamile kaldığı süreçte gece hayatından uzak durmayı başaran Aguilera, ocak ayında doğum yaptıktan kısa bir süre sonra kendini yine partilerin içinde buldu. Yakın arkadaşlarıyla birlikte sık sık partilere katılan Aguilera, bu davranışlarıyla sonunda eşini de çileden çıkardı.

*CHRİSTİNA AGUİLERA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BİR GECEDE ÜÇ BARDA
Çoğu gece eşini yalnız bırakmamak için ona eşlik eden Jordan Bratman'ın da artık sabrı taştı. Çiftin, geçtiğimiz günlerde bu konu yüzünden şiddetli bir tartışma yaşadıkları söyleniyor. Aguilera, kimi zaman bir gecede üç bara birden gidiyor. Bazı gecelerde içkinin dozunu artıran seksi şarkıcı, objektiflere de alkollü haliyle yansıyor.