kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Beyaz, kuliste sürekli ulaştırma görevlisi Ali Bey'le tavla oynuyor. Son oyunu 4-0 Beyaz kazandı.

Kendi programımla ilgili hassasiyetim daha fazla

* Beyazıt Bey siz sahnede Sertab Hanım ve Emre Bey gibi şarkı söylemiyor, stand- up yapıyorsunuz. Gittiğiniz şehirlerde anlattığınız şeyler değişiyor mu?
Vallahi çok değişmiyor. Eskiden değiştiriyordum ama artık aynı şeyleri söylüyorum. Mesela Samsun'a gidip de Samsun'un neyi meşhursa onun hakkında konuşmak, Samsun tekerlemeleriyle devam etmek, en önemli mağazası hakkında espri yapmak gibi şeyleri yaptım zamanında. Ama sonra baktım ki delice değişen bir durum olmuyor.

* Son yıllarda 'Beyaz Show'da olaylara, gelişmelere çok daha duyarlı bir tavır sergiliyorsunuz. Belki de artık bir reyting kaygısı yaşamamanızın da bunda etkisi vardır. Nasıl bir süreç sizi bu noktaya getirdi?
Bu biraz yaşla da ilgili bir durum olabilir. Artık benim kendi programımla ilgili güzel ve keyifli doyumumdan dolayı da hassasiyetim biraz artmış olabilir. Evli olsam, çocuğum olsaydı bambaşka bir hassasiyette olacaktım, şu an bambaşka bir hassasiyetteyim.

* Yeni bir Türk Halk Müziği albümü yapacak mısınız?
İlk çıkarttığım albüm vardı ya, onu nostalji olarak yeniden çıkaracağım... (Gülüşmeler) Şaka bir yana ileride Hümeyra'ların, Ayten Alpman'ların, Tanju Okan'ların, Üç Hürel'lerin şarkılarını okuyacağım bir albüm düşünüyoruz.